Rămâi conectat

Politică Administrație

Pe cine susține Daniel Breaz: „Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, Daniel Breaz a afirmat că la alegerile locale va susține soluția continuității.

„Duminică vom merge la vot într-o perioadă atipică, pe care nu am mai trăit-o și peste care sper să trecem, cu bine, cât de curând.

Un lucru este însă cert: votul reprezintă un drept pe care nimeni și nimic nu ni-l poate lua. Votul este o acțiune a prezentului pentru un viitor pe care fiecare dintre noi îl creionăm în minte. De aceea nu trebuie irosit. Astfel, voi susține continuitatea pentru Alba Iulia. Un gest natural si logic datorită rezultatelor pozitive care au transformat orasul într-unul dintre cele mai performante.

Dragostea pentru Alba Iulia a fost tradusă în rezultate, în construcții sănătoase realizate de lideri care au avut aplecare și deschidere către oameni, nu în sloganuri electorale pline de disonanțe. Nu poți să avansezi proiecte fără a avea pilonul esențial și anume contactul direct cu oamenii din care să rezulte politici publice adaptate nevoilor orașului și ale cetățenilor.

Din păcate, demagogia este atât de impregnată în fibra anumitor politicieni încât ea devine singurul lor “proiect” care, culmea, tinde spre perfecțiune. Sunt însă și oameni politici pentru care conceptul de comunitate primează. Mizez pe experiența echipei care a dovedit că este capabilă să mențină și să accelereze ritmul de dezvoltare al Albei Iulia în direcția potrivită.

Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia, este garanția pentru viitorul comunității, pentru dezvoltare.” a scris acesta pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea