Pe cine susține Daniel Breaz: „Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, Daniel Breaz a afirmat că la alegerile locale va susține soluția continuității.

„Duminică vom merge la vot într-o perioadă atipică, pe care nu am mai trăit-o și peste care sper să trecem, cu bine, cât de curând.

ELIT

Un lucru este însă cert: votul reprezintă un drept pe care nimeni și nimic nu ni-l poate lua. Votul este o acțiune a prezentului pentru un viitor pe care fiecare dintre noi îl creionăm în minte. De aceea nu trebuie irosit. Astfel, voi susține continuitatea pentru Alba Iulia. Un gest natural si logic datorită rezultatelor pozitive care au transformat orasul într-unul dintre cele mai performante.

Dragostea pentru Alba Iulia a fost tradusă în rezultate, în construcții sănătoase realizate de lideri care au avut aplecare și deschidere către oameni, nu în sloganuri electorale pline de disonanțe. Nu poți să avansezi proiecte fără a avea pilonul esențial și anume contactul direct cu oamenii din care să rezulte politici publice adaptate nevoilor orașului și ale cetățenilor.

Din păcate, demagogia este atât de impregnată în fibra anumitor politicieni încât ea devine singurul lor “proiect” care, culmea, tinde spre perfecțiune. Sunt însă și oameni politici pentru care conceptul de comunitate primează. Mizez pe experiența echipei care a dovedit că este capabilă să mențină și să accelereze ritmul de dezvoltare al Albei Iulia în direcția potrivită.

Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia, este garanția pentru viitorul comunității, pentru dezvoltare.” a scris acesta pe o rețea de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419