Rămâi conectat

Ştirea zilei

PDL ALBA un partid nedemocratic şi nereformat!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Am considerat că nu este momentul să încurajăm competiţia pentru funcţia de preşedinte al PDL Alba, ca să nu dăm impresia că avem disensiuni interne” este declaraţia secretarului general al PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş apărută în presa locală. Este evident că PDL Alba este un partid care nu se poate reforma, un partid închis, în care sunt promovaţi aceiaşi „ciocoi” de 20 de ani. Sunt politicienii trecutului, obişnuiţi să-şi împartă bucatele şi care au uitat de oameni. Deşi nu se pot reforma, ei spun că sunt cei care reformează statul. O glumă proastă din păcate.
PDL Alba a adus în rândurile sale, de curând, un om de „bază”, un exponent al campionilor traseismului în politică, Mihai Babiţchi, cel care a „lins” preşurile la majoritatea partidelor. După ce a ajuns mare proprietar de chioşcuri de ziare, la preţuri discutabile solicitate de primărie, Babiţchi este omul providenţial adus de Mircea Hava ca să… reformeze PDL Alba. Asta da politică de cadre şi reformare a PDL. Un Babiţchi care este un soi de „tonomat” de scandal şi aruncat mizerii sub umbrela Biroului de presă al PDL sau sub protecţia unor pseudonime. De ce nu vi-l asumaţi public domnule primar pe prietenul dvs? Cum democratizaţi partidul, mărind Biroul judeţean astfel încât toată lumea să fie mulţumită şi cu Babiţchi vârf de lance? Oare chiar nu mai sunt oameni de valoare în PDL care să fie promovaţi?
Sub conducerea lui Hava şi Pereş, PDL este un partid nedemocratic unde funcţiile şi ierarhia la ciolan este dinainte stabilită. Aşadar multe „succesuri” dragi tovarăşi la Conferinţa judeţeană – salutul liberal pentru farsa voastră de reformare internă.
Rareş BUGLEA, vicepreşedinte PNL Alba lulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la Limba Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare la Limba Română Baremul de corectare pentru proba la Limba Română de la simularea Bacalaureat 2024 a fost publicat de Ministerul Educaţiei. Citește și: FOTO| SUBIECTELE la Simulare Bacalaureat 2024, la Limba Română: Ce au avut elevii de liceu de rezolvat Baremul pentru profilul real şi profilul tehnologic: Baremul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea