PDL ALBA un partid nedemocratic şi nereformat!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

„Am considerat că nu este momentul să încurajăm competiţia pentru funcţia de preşedinte al PDL Alba, ca să nu dăm impresia că avem disensiuni interne” este declaraţia secretarului general al PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş apărută în presa locală. Este evident că PDL Alba este un partid care nu se poate reforma, un partid închis, în care sunt promovaţi aceiaşi „ciocoi” de 20 de ani. Sunt politicienii trecutului, obişnuiţi să-şi împartă bucatele şi care au uitat de oameni. Deşi nu se pot reforma, ei spun că sunt cei care reformează statul. O glumă proastă din păcate.
PDL Alba a adus în rândurile sale, de curând, un om de „bază”, un exponent al campionilor traseismului în politică, Mihai Babiţchi, cel care a „lins” preşurile la majoritatea partidelor. După ce a ajuns mare proprietar de chioşcuri de ziare, la preţuri discutabile solicitate de primărie, Babiţchi este omul providenţial adus de Mircea Hava ca să… reformeze PDL Alba. Asta da politică de cadre şi reformare a PDL. Un Babiţchi care este un soi de „tonomat” de scandal şi aruncat mizerii sub umbrela Biroului de presă al PDL sau sub protecţia unor pseudonime. De ce nu vi-l asumaţi public domnule primar pe prietenul dvs? Cum democratizaţi partidul, mărind Biroul judeţean astfel încât toată lumea să fie mulţumită şi cu Babiţchi vârf de lance? Oare chiar nu mai sunt oameni de valoare în PDL care să fie promovaţi?
Sub conducerea lui Hava şi Pereş, PDL este un partid nedemocratic unde funcţiile şi ierarhia la ciolan este dinainte stabilită. Aşadar multe „succesuri” dragi tovarăşi la Conferinţa judeţeană – salutul liberal pentru farsa voastră de reformare internă.
Rareş BUGLEA, vicepreşedinte PNL Alba lulia

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

A 4 februarie 2011 at 20:06

Si care e problema ta? Ce te bagi in organizarea lor interna? Vezi-ti de partidul tau reformat cu oameni de calitatea ta!

Mirela 4 februarie 2011 at 22:56

Dar de cand estePD-L partid si cu atat mai putin este un grup democratic ?!

Adrian 5 februarie 2011 at 5:41

Asa-i ma Buglea, numai ca \Cainele moare de drum lung, si prostul de grijea altuia\! Bine ca vo reformat pe voi Atanasiu, si nu partidul, ca a dat afara pe toti ce au candidat impotriva lui!

Comentariile sunt oprite