Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

PDL Alba Iulia a adus bucurie de Crăciun în 20 de familii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ieri, 20 decembrie 2010, Biroul Permanent Local al PDL Alba Iulia a organizat o acţiune umanitară în sprijinul unor familii nevoiaşe din municipiu şi satele aparţinătoare, campania fiind axată în special pe familiile cu mulţi copii. În acţiune au fost implicate 10 echipe conduse de lideri marcanţi ai organizaţiei (viceprimarul Ioan Bogăţan, consilierii locali Pavel Popa şi Horia Bărdaş, preşedinta OF a PDL Alba Iulia, Monica Oneţiu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Alba, Dan Opruţa şi alţii), întreaga campanie fiind coordonată de preşedintele PDL Alba Iulia, viceprimarul Paul Voicu.
„Fiecare membru al BPL al PDL Alba Iulia s-a interesat de familiile nevoiaşe din zona secţiilor de votare de care răspunde, în special familii cu 3, 4 sau chiar cu 5 copii. Pentru acestea am pregătit câte un brad de Crăciun, cu globuri, ghirlande şi instalaţie de pom şi un pachet cu alimente foarte consistent, ca să simtă că cineva e alături de ei: câte 2 cozonaci, mezeluri tradiţionale, portocale, banane, dulciuri şi câte două sticle de suc”, a declarat viceprimarul Paul Voicu. De exemplu, Horia Bărdaş şi Monica Oneţiu s-au deplasat la familia care locuieşte într-o colibă de câţiva metri pătraţi situată sub podul peste râul Ampoi, pe unul dintre maluri, formată din 2 adulţi şi doi copii, al treilea fiind „pe drum”. Oamenii au mulţumit din suflet reprezentanţilor PDL Alba Iulia şi primarului Mircea Hava, pentru darurile primite de Crăciun. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024 Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Muzeul Municipal „Ioan Raica”, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, organizează, în perioada 1-9 august 2024, în grădina muzeului din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea