Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

Patru reguli despre modul în care alegi ceasul bărbătesc în funcţie de ţinută (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ceasul a devenit un accesoriu extrem de valoros, conferind unei ţinute stil, eleganţă şi rafinament. Modelele de ceasuri bărbați sunt foarte variate, acoperind toate palierele stilistice şi completând cu succes orice tip de outfit.

Alege ceasul bărbătesc potrivit

Atunci când îţi alegi modelele de ceasuri bărbaţi, este important ca acestea să îndeplinească anumite caracteristici şi condiţii, astfel încât să corespundă preferinţelor tale în materie de accesorizare, dar să se potrivească şi abordărilor tale stilistice. Pentru a te asigura că ceasul pe care urmează să îl porţi, va cadra cu specificul contextelor şi cu întreaga ta ţinută, este bine să ţii cont de câteva reguli.

Design-ul ceasului

Pentru ca ceasul bărbătesc să se potrivească ţinutei tale, este recomandat să alegi modelul în funcţie de specificul outfit-ului. Ţinutele clasice sau elegante se vor potrivi cu  un ceas bărbătesc elegant, atât cu brăţară metalică, cât şi  cu o curea din piele. Sunt recomandate modele simple, însă elegante, cu un cadran mediu şi fără accesorii suplimentare.

Pentru ţinutele  formale, tip office, poţi alege  un ceas clasic, de dimensiuni medii şi îmbunătăţit  cu funcţiile adaptate nevoilor tale. Un outfit sportiv sau casual  implică purtarea unui ceas de mari dimensiuni, puternic accesorizat şi dotat cu multe funcţii, acesta creând cadre echilibrate alături de vestimentaţia lejeră şi de încălţămintea sportivă pe care o poţi procura din oferta Puma.

Asortează ceasul cu alte accesorii din ţinuta ta

Ceasul bărbătesc va spori valoarea look-ului tău, dacă este asortat cu alte accesorii. Asortarea se poate face din punct de vedere cromatic, stilistic sau al materialelor din care sunt fabricate. Un ceas cu brăţară metalică aurie, va fi purtat cu bijuterii aurii discrete,  dintre acestea putând fi amintite verigheta, butonii sau acul de cravată.

Ceasul cu o curea din piele neagră, poate fi echilibrat cromatic alături de o curea de pantaloni neagră şi de un portofel în aceeaşi tonalitate. Dacă vrei să dai o notă disctinctă ţinutelor sport sau casual, asortează cromatic nuanţa şi textura  curelei de la pantaloni, cu cele ale  curelei ceasului de dimensiuni generoase.

Fii practic, dar şi în tendinţe!

Ceasul nu este doar un accesoriu cu un aspect plăcut, ci poate deveni o piesă practică şi necesară, prin natura funcţiilor suplimentare pe care le poate îndeplini şi a dotărilor pe care le deţine.  Ceasul bărbătesc nu este doar un accesoriu modern de măsurare a timpului, ci trebuie să fie un instrument  extrem de practic, prin natura funcţiilor pe care le deţine. Îmbină astfel design-ul potrivit ţinutei tale, cu funcţiile practice de care ai nevoie pe durata unei zile.

Ceasul şi încălţămintea, extremele look-ului tău

Atunci când vrei să conferi personalitate şi unicitate look-ului tău, două dintre elementele cărora va trebui să le acorzi o atenţie sporită, sunt ceasul şi încălţămintea. Acestea vor fi alese în funcţie de context, de preferinţe vestimentare şi de specificul activităţilor.

Este recomandat ca încălţămintea şi ceasul bărbătesc să facă parte din aceeaşi categorie stilistică, astfel că o pereche de sneakers va cadra foarte bine cu un ceas sport de mari dimensiuni, aşa cum o pereche de ghete din piele se vor potrivi cu un ceas clasic accesorizat cu o curea din piele. Încălţăminte pentru bărbaţi-Ce modele să alegi pentru această toamnă? îţi poate veni în ajutor atunci când doreşti să te asiguri că look-ul  tau va fi finalizat cu succes, alegând încălţămintea potrivită ţinutei şi accesoriilor.

sursa foto: epantofi.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea