Rămâi conectat

Curier Județean

Patru femei din Turda prinse la furat în Blaj: Cum au încercat să scape cu bunurile sustrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei tinere, două cu vârsta de 20 de ani și una de 21 de ani și o femeie de 49 de ani din Turda sunt cercetare pentru furt, după ce au sustras mai multe bunuri de la magazine din municipiul Blaj.

Trei tinere din municipiul Turda, județul Cluj, sunt cercetate pentru furt. Acestea ar fi sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket din Blaj.

Polițiștii din Blaj cercetează, pentru furt, trei tinere, două cu vârsta de 20 de ani și una de 21 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj.

În după amiaza zilei de ieri, 12 august, în jurul orei 16,30, acestea ar fi luat bunuri în valoare de 355 de lei, de pe rafturile unui supermarket din municipiul Blaj, pe care le-ar fi ascuns în gențile pe care le aveau asupra lor, trecând astfel de casele de marcat.

Faptele au fost surprinse de camerele de supraveghere din magazin, iar agenții de pază au reușit să le oprească în apropierea magazinului.

O femeie din județul Cluj este cercetată pentru furt. Aceasta ar fi sustras mai multe bunuri, de pe rafturile unei societăți comerciale, din Blaj.

Polițiștii din Blaj o cercetează, pentru furt, pe o femeie, de 49 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj.

În după amiaza zilei de 12 august 2021, în jurul orei 14,00, femeia ar fi luat, de pe rafturile unui magazin din Blaj, articole vestimentare, în valoare de 178 de lei și ar fi trecut de casa de marcat, fără să le achite.

Bunurile au fost recuperate și predate reprezentaților societății comerciale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea