Rămâi conectat

Curier Județean

Patru echipe judeţene participă la Cupa Crăciunului Realsport

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 300 de jucători de la 40 de echipe din judeţele Sibiu, Braşov, Alba, Caraş-Severin şi Hunedoara vor participa, la finalul săptămânii, la ediţia a V-a a „Cupei Crăciunului Realsport”.  La turneu au fost invitate grupări cu tradiţie în creşterea juniorilor, precum Gaz Metan Mediaş (Liga 1), Gloria Reşiţa ori FC Unirea Alba Iulia, precum şi şase cluburi din Hunedoara: CFR Simeria, CS Jiul Petroşani, FC Hunedoara, Primavera Deva, Dacia Orăştie şi RealSport Deva.
   Competiţia va avea loc pe terenurile sintetice, acoperite cu balon presostatic de la Baza Sportivă „Real Sport” din Deva, la patru categorii de vârstă, respectiv jucători născuţi în anii 2000, 2001, 2002 şi 2003. Organizatorii vor oferi premii constând în diplome, cupe şi medalii pentru cei mai buni, precum şi cadouri dulci pentru toţi jucătorii. Alba va avea în competiţie patru echipe, în speţă Unirea Juniors Alba Iulia (foto), Viitorul Abrud (locul întâi în 2010 la categoria de vârstă 2002), Unirea Alba Iulia şi Rival Alba Iulia.
Unirea Juniors Alba Iulia va lua startul şi anul acesta la Cupa Crăciunului RealSport Deva ediţia 2011 cu nu mai puţin de 5 echipe de copii la categoriile 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, totalul sportiviilor legitimaţi la formaţia albaiuliană fiind de peste 45. „Îmi doresc să demonstrez că muncesc profesionist, să reprezint oraşul Alba Iulia şi judeţul nostru şi să mă clasez pe podium la fiecare categorie. La ediţia precedentă am avut în competiţie generaţia 2001 şi am luat locul secund precum şi trofeul de cel mai bun portar, prin Ovidiu Lazăr„, a declarat antrenorul Alexandru Kalanyos (Unirea Juniors Alba Iulia). „Ne propunem să câştigăm turneul, mai ales că am dovedit în repetate competiţii juvenile că dispunem de o generaţie extrem de talentată. Din păcate, s-au suprapus întrecerile şi nu putem fi prezenţi în acest week-end şi la «Cupa Crăciunului Europa» la Drâmbar„, a spus Marius Pocol (Viitorul Abrud).

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea