Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru bărbați din Mihalț și Oiejdea reţinuţi pentru tâlhărie şi lipsire de libertate – au jefuit un bătrân și l-au lăsat închis în bucătăria de vară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud au reţinut 4 bărbaţi din Oiejdea şi Mihalţ, judeţul Alba, care sunt bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte comise asupra unui vârstnic din comuna Livezile, judeţul Alba. Pentru obţinerea de probe în cauză, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare.

La data de 07.09.2015, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, i-au identificat pe 4 bărbaţi din judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 15 august a.c.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că la data de 15.08.2015, l-au abordat pe un bărbat în vârstă de 85 de ani, din localitatea Vălişoara, comuna Livezile şi i-au propus să-i înlocuiască scocurile de la bucătăria de vară.

Vârstnicul ar fi fost de acord cu serviciul propus, iar la final ar fi plătit contravaloarea acestora cu suma de 300 de lei. În acest context, cei 4 bărbaţi, profitând de vârsta înaintată a victimei şi a imposibilităţii sale de a riposta, i-au sustras dintr-un dulap din bucătăria de vară, suma de 2.000 de lei.

Ulterior au părăsit locuinţa şi l-au încuiat pe vârstnic în interior.

Pentru obţinerea de probe în cauză, la data de 07.09.2015, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, au efectuat 3 percheziţii domiciliare.

Totodată au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.Ş, de 27 de ani, G.N., de 38 de ani, G.G., de 31 de ani şi G.I., de 28 de ani, primii 3 locuind fără forme legale în comuna Mihalţ, judeţul Alba, iar ultimul în Oiejdea.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 8 septembrie a.c., cei 4 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată, în vederea arestării preventive sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea