Rămâi conectat

Actualitate

Patru bărbați din Blaj prinși în flagrant în timp ce furau fân de pe un teren agricol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți în jurul orelor 11.00, în urma unui apel prin 112 prin care era semnalat faptul că de pe un teren agricol din „Valea Vezii” de pe raza municipiului Blaj mai mulţi indivizi sustrag furaje, o patrulă de siguranţă publică formată şi poliţist şi jandarmi s-a deplasat în zonă.

masina politiePotrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost surprinşi în flagrant delict 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, toţi din municipiul Blaj, în timp ce transportau, cu 3 căruţe, fân în valoare de 870 lei, sustras de pe terenul agricol al unui cetăţean din municipiul Blaj.

Furajele au fost restituite păgubitului, iar faţă de cei 4 bărbaţi a fost întocmit dosar penal, în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea