Rămâi conectat

Actualitate

Paște 2022: Cât costă o vacanță cu cei dragi? Prețuri în Delta Dunării sau Valea Prahovei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Paște 2022: Cât costă o vacanță cu cei dragi? Prețuri în Delta Dunării sau Valea Prahovei

Cât costă o vacanță alături de cei dragi în timpul Paștelui ortodox 2022? Cele mai căutate zone turistice din România pentru petrecerea sărbătorilor Pascale rămân zonele montane precum Valea Prahovei, dar și zonele recunoscute pentru tradițiile speciale de Paște, precum Bucovina și Maramureș, informează SuceavaNews.

Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște care pot fi trimis prin SMS de Sfintele Paști

„Ne întoarcem, treptat, la ritmul obișnuit în turism, semnalele pe care le primim din partea clienților noștri ne fac să privim cu optimism către viitor. În prezent, industria hotelieră și turiștii din România așteaptă voucherele de vacanță, care vor fi distribuite în perioada imediat următoare. Emiterea lor va marca un pas important pentru turismul intern, un stimulent financiar care îi va ajuta pe români să se bucure de vacanțe accesibile în țară, așa că ne pregătim de pe acum cu oferte atractive la cazări și servicii din toată România‟, spune Timea Imecs-Ambrus, director de dezvoltare Travelminit.

Hotelurile și pensiunile raportează deja un grad de ocupare ridicat în acest weekend, dar susțin că turiștii români care nu și-au făcut planuri încă mai pot găși camere libere disponibile pentru acest weekend.

Citește și: Mesaje de Florii • Felicitări de Florii • Urări de Florii care pot fi trimis prin SMS

Așa cum era de așteptat, în perioada Paștelui, cele mai căutate destinații rămân stațiunile montane și marile orașe (alese de 50% dintre turiștii care au făcut rezervări).

Românii au plătit pentru mini-vacanța de Paște din acest an prețuri cuprinse între 800 și 1.200 lei / persoană pentru 4 nopți de cazare în perioda 22 – 26 aprilie 2022, cu o masă tradițională de Paște inclusă. Cele mai ieftine pachete au fost disponibile în Delta Dunării, unde sezonul turistic de abia începe și unde românii au plătit începând de la 800 lei / persoană pentru sejurul de Paște. În Bucovina și în Defileul Dunării prețurile încep de la 900 lei / persoană.

Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI și FELICITARI frumoase care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului

Pentru o mini-vacanță de Paște în zona secuimii, în Harghita și Covasna, românii au plătit prețuri de la 1.000 lei / persoană.

Cea mai scumpă zonă pentru petrecerea sărbătorilor pascale rămâne Valea Prahovei, unde românii au plătit în medie aproximativ 1.200 lei / sejurul pentru vacanța de Paște care include 4 nopți de cazare, mic dejun și o masă tradițională de Paște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea