Rămâi conectat

Politică Administrație

Partidul Mişcarea Populară nu este de acord cu votul dat de consilierii din Sebeş referitor la investiţia Zewa Petreşti

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima conferinţă de presă a Partidului Mişcarea Populară după inaugurarea sediului, inginerul Ioan Bucur, preşedintele partidului din municipiul Sebeş a spus că organizaţia pe care o conduce nu este de acord cu votul consilierilor locali reprezentanţi ai cetăţenilor municipiului Sebeş, din cadrul şedinţei din data de 30 septembrie, vot referitor la investiţia ZEWA la Pehart Tec Petreşti şi solicită public reanalizarea situaţiei create.

„De asemenea, în urma afirmaţiilor făcute solicităm precizări următorilor consilieri. Domnule Roncea Radu aţi afirmat că solul pe care urmează să fie ridicată investiţia este infestat cu metale grele (afirmaţie foarte gravă).  Aveţi cunoştinţă că, în conformitate cu legislaţia în vigoare societatea comercială trebuie să obţină Aviz/Acord de mediu? Domnule Nistor Dorin aţi afirmat că „bugetul oraşului este pe excedent, deci nu mai are nevoie de bani”. Consideraţi că municipiul nostru este atât de prosper încât nu mai are nevoie de investiţii si noi locuri de muncă?”, sunt întrebările pe care le-a adresat preşedintele Mişcării Populare din municipiul Sebeş.

Partidul Mişcarea Populară condamnă dur atitudinea consilierilor locali,care fac prin gestul lor grav un deserviciu comunităţii şi creează un precedent periculos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. „Azi, 24.04.2024, am înregistrat la Biroul electoral de circumscripție al municipiului Blaj candidatura pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea