Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Partidul Alianța Noastră România și-a lansat, sâmbătă, 5 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 5 noiembrie 2016, delegația Partidului Alianța Noastră România, filiala Alba, condusă de președintele Filialei, Hațegan Marius Adrian – candidatul pe locul 1 la Camera Deputaților în Circumscripția numărul 1 – a fost prezentă la lansarea candidatilor Partidului de la Sinaia.

hategan-prnIn deschidere presedintele ANR, Marian Munteanu, a salutat candidatii si delegatii prezenti si a transmis totodata felicitari tuturor celor prezenti pentru reusita lor de a avea liste complete intr-un timp foarte scurt la nivel national pentru parlamentarele din decembrie 2016 avand in vedere ca Partidul a infiintat in vara acestui an. Invitatii speciali de la lansarea candidatilor ANR au fost: jurnalistul Sorin Rosca Stănescu si Presedintele Partidului Național Țărănesc – Creștin Democrat – Aurelian Pavelescu. Mesajul

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Presedintelui Partidului PNŢ-CD a fost foarte clar: „Toate filialele din tara ale partidului vor sustine in alegerile din 11 decembrie 2016 Alianta Noastra România”.

Alaturi de Presedintele filialei Alba, Hațegan Marius Adrian, a fost prezent si militantul anti-comunist prezent in Piata Universitatii 1990, Andrei Dârlău, teolog si scriitor, semnatar al Punctului 8 de la Timișoara si membrul marcant al Platformei Unioniste ”Acțiunea 2012”, care militează pentru unirea Basarabiei cu România, candidatul ANR la Senat în județul Alba.

Hațegan Marius Adrian – președintele Partidului Alianța Noastră România Filiala Alba și candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 în Circumscripția electorală nr. 1 Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea