Rămâi conectat

Actualitate

Părintele Calistrat Chifan: Raed Arafat se poartă ca Zeus. Ne putem infecta la biserică, dar în spațiile de vot de ce nu ne-am putut infecta?

Ziarul Unirea

Publicat

în

După cele mai recente restricții introduse de guvernanți, printre care interzicerea pelerinajelor în alte județe, părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iași, a reacționat dur, marți, la Antena 3.

„Mitropolitul Teofan a stabilit reguli foarte exacte privind pelerinajul, nu s-a mai concentrat pe 2-3 zile, ci pe perioada de 10 zile, astfel ca atunci cand vin autocare sa intre in oridne, cu distanta, masca, dezinfectant. Sa fim atenti ca inainte de a guverna oamenii lumea, guverneaza Dumnezeu. E interesant ca acest COVID nu intra intr-un mall, nu a intrat in sectiile de vot.

Dl Arafat se poarta ca Zeus, ca Nostradamus, doar ca dumnealui confunda abuzul cu anumite restrictii, isi asuma aceasta putere peste Sinodul BOR, peste pozitia Patriarhului Daniel care nu a fost consultat. Nu pot sa-ti bati joc de sufletul roman. Trebuie sa arati un pic de respect fata de popor.

Nu ma intereseaza de restaurante, ca acolo merge cine are bani, dar la biserica vine orice sarac. Ne putem infecta la biserica, dar in spatiile de vot de ce nu ne-am putut infecta pana cand edilii nu si-au luat scaunele moi? Eu sunt de acord cu hotararile, dar nu cu abuzurile. Si de Craciun vor spune ca COVID-ul este ortodox si vine la Biserica.”

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea