Părintele Calistrat Chifan: Raed Arafat se poartă ca Zeus. Ne putem infecta la biserică, dar în spațiile de vot de ce nu ne-am putut infecta?

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După cele mai recente restricții introduse de guvernanți, printre care interzicerea pelerinajelor în alte județe, părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iași, a reacționat dur, marți, la Antena 3.

„Mitropolitul Teofan a stabilit reguli foarte exacte privind pelerinajul, nu s-a mai concentrat pe 2-3 zile, ci pe perioada de 10 zile, astfel ca atunci cand vin autocare sa intre in oridne, cu distanta, masca, dezinfectant. Sa fim atenti ca inainte de a guverna oamenii lumea, guverneaza Dumnezeu. E interesant ca acest COVID nu intra intr-un mall, nu a intrat in sectiile de vot.

ELIT

Dl Arafat se poarta ca Zeus, ca Nostradamus, doar ca dumnealui confunda abuzul cu anumite restrictii, isi asuma aceasta putere peste Sinodul BOR, peste pozitia Patriarhului Daniel care nu a fost consultat. Nu pot sa-ti bati joc de sufletul roman. Trebuie sa arati un pic de respect fata de popor.

Nu ma intereseaza de restaurante, ca acolo merge cine are bani, dar la biserica vine orice sarac. Ne putem infecta la biserica, dar in spatiile de vot de ce nu ne-am putut infecta pana cand edilii nu si-au luat scaunele moi? Eu sunt de acord cu hotararile, dar nu cu abuzurile. Si de Craciun vor spune ca COVID-ul este ortodox si vine la Biserica.”

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Unu 6 octombrie 2020 at 17:05

Serios,cred ca te doare de enoriasi,sau nu se mai indeplineste target-ul la vinzari?

Geo 6 octombrie 2020 at 20:35

Domnule Calistrat, la vot, cel puțin unde am supravegheat eu, a fost o ordine și o disciplină de nedescris. Nu are rost sa continuam subiectul acesta, al neimbolnavirilor la vot. Pe de altă parte, multi, printre care și eu, nu îl suportam pe domnul Arafat, dar atata timp cat dumneavoastră sunteți slujitor al lui Dumnezeu pentru bani, pentru salariul primit luna de luna, va rog sa nici nu vă gândiți să mai faceți pe deșteptul in presa. O zi frumoasă și să vă ajute Dumnezeu să îl slujiți fara salariu.

Comentariile sunt oprite