Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Pare imposibil dar este adevărat. Examenele UAB aduc bani la bugetul local – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcari UAB04Examenele Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia aduc bani la bugetul local pentru că de fiecare dată reprezentanţi ai poliţiei locale au grijă să sancţioneze parcările neregulamentare din faţa instituţiei de învăţământ.

Astăzi, la ora 16.00, după ieşirea de la examen, studenţii au avut pe maşină „nota de plată”, 85 de lei în 48 de ore sau 170 de lei, respectiv două puncte de penalizare. Întâmplarea de astăzi nu a fost prima de acest gen, locurile din faţa Universităţii fiind parcari UAB03o veritabilă sursă de venit, pentru administraţie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ei bine, unde este problema nu ştim. Cert este că în Piaţa Cetăţii sunt foarte puţine locuri de parcare, mai ales dacă ţinem cont de faptul că universitatea are peste 4.000 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi.

Pe viitor, chiar dacă vom parca regulamentar tot vom scoate bani din buzunar, deoarece Primăria Alba Iulia doreşte să introducă taxă pentru toate maşinile care intră în Cetatea Alba Carolina, respectiv care trec de sensul giratoriu din faţa Hotelului Cetate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea