Rămâi conectat

Sport

Până la debutul sezonului de primăvară, CSO Cugir mai dispută 4 jocuri de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir și-a clarificat în aceste zile programul jocurilor de verificare pe care urmează să le dispute până la startul sezonului de primăvară, primul meci oficial fiind în deplasare, cu Unirea Ungheni, vineri, 12 martie, de la ora 15.00, contând pentru runda a 11-a a Seriei a 9-a din Liga a 3-a.

Astfel, gruparea de sub Drăgana își va verifica potențialul în întâlnirile cu divizionarele terțe Măgura Cisnădie (locul 5 în Seria a 7-a), o dublă în 20 februarie (deplasare) și 27 februarie (acasă); Jiul Petroșani (locul 8 în Seria a 7-a) – miercuri, 24 februarie, acasă; Șoimii Lipova (locul doi în Seria a 8-a) – ultima repetiție, sâmbătă, 6 martie, la Deva, pe terenul sintetic inaugurat în această iarnă.

Până în prezent, “roș-albaștrii” au efectuat un cantonament centralizat la domiciliu, în perioada 2-12 februarie, stagiul de pregătire început cu un joc test (1-2 cu CSM Deva) și încheiat cu al doilea amical (4-1 cu CSC Sânmartin), ambele la Deva. Până în prezent, sub comanda lui Lucian Itu sunt două noutăți, fundașul Flavius Vlădia (29 de ani, CSC Ghiroda și Giarmata Vii) și mijlocașul Florinel Sandu (20 de ani, împrumutat până la vară de la Sport Team București, în tur la Academica Clinceni), consemnându-se și trei plecări: G. Goronea (liber de contract, a semnat cu CS Ocna Mureș), R. Trif (la Dacia Orăștie, Liga a 4-a Hunedoara) și Donzelli (a venit vara trecută, a ajuns la Dacia Unirea Brăila, liderul Seriei a 2-a din Liga a 3-a).

Florinel Sandu are calitate, considerăm că ne poate ajuta în partea secundă a sezonului, mai ales că este și junior, dar se vede că încă nu este la parametri normali din punct de vedere fizic”, a comentat antrenorul jucător Lucian Itu.

CSO Cugir este cea mai bine plasată dintre conjudețene după parcurgerea a 10 etape din acest campionat, pe locul secund al Seriei a 9-a, cu două puncte în spatele liderului Unirea Dej, și are șanse majore să se bată pentru promovarea în eșalonul secund, în barajele din mai cu reprezentantele Seriei a 10-a, SCM Zalău sau Minaur Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea