Rămâi conectat

Politică Administrație

Până în 23 ianuarie, program prelungit la Direcția de Taxe și Impozite Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Albaiulienii pot să-și plătească dările de luni până joi, între 8.00 – 17.00 și vineri, de la 8.00 la 15.00

Din această săptămână albaiulienii beneficiază de program prelungit, până la ora 17.00, de luni până joi, la Direcția de Taxe și Impozite a municipiului. Orarul extins este valabil până în data de 23 ianuarie, potrivit directorului Anuța Șinar, astfel încât toți cetățenii să aibă posibilitatea să-și plătească dările în perioada în care este valabilă și reducerea cu 10%, acordată în cazul achitării integrale.

Anuta SinarȘeful direcției subordonate Primăriei a mai precizat că în 2015 valoarea taxelor și impozitelor locale va rămâne neschimbată.

În ceea ce privește situația pentru anul trecut, raportările stabilesc că gradul de colectare a fost de 90%, plățile făcute de contribuabili, persoane fizice și juridice, ridicându-se la valoarea de aproximativ 149.000.000 de lei

În cursul anului 2014 s-au încasat la bugetul local 149.000.000 lei, sumă ce reprezintă un procent de 90% realizare față de prevederile bugetare. Au fost veniturile proprii, care au fost încasate în proporție de 98%, impozitul pe clădiri a fost depășit – 112%, nu s-a încasat în totalitate impozitul pe teren – care este doar 86%, s-au încasat taxe pe mijloace de transport – 125% iar amenzi – 103%”, a spus Anuţa Şinar, în cadrul unei conferințe de presă.

Ea a mai precizat că în aceste zile ghișeele serviciului pe care îl conduce nu au fost foarte aglomerate, însă s-au făcut mai multe plăți online, comparativ cu anul trecut – 351, față de doar câteva zeci, în 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea