Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Palatul Copiilor vă invite vineri la un spectacol literar-muzical-coregrafic, la Alba Mall

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

spectacol Alba Mall01Cu ocazia începutului de an şcolar 2014-2015, Palatul Copiilor Alba Iulia vă invită la spectacolul literar-muzical-coregrafic “Copilarie, cântec şi lumină” ce va avea loc vineri, 26 septembrie 2014, ora 18.00, la Alba Mall. 

Pe scenă vor fi interpreţi de muzica folk, muzică usoaraă, scenete umoristice si dans modern. Spectacolul beneficiază şi de dans modern datorită colaborării cu scoala particulară de dans Chirilă.

Activităţile propriu-zise, din Palat şi Cluburile Copiilor din judeţul Alba, încep din 1 octombrie 2014 în functie de orarul stabilit împreuna cu părinţii si  copiii.

Înscrierile continuă și după data de 1 octombrie pănă la completarea grupelor, atât la secretariatul unităţii cât şi la fiecare conducător de cerc în parte şi se fac la sediul din Centru, str. Decebal, nr.23 sau sediul din Cetate, str. Militari, nr. 1, în fiecare zi, între orele 9-16, de luni până vineri.

La Cluburile Copiilor din judeţ înscrierile se fac zilnic între orele 9-13 în fiecare oraş în parte: Aiud, Blaj, Câmpni, Cugir, Ocna-Mures, Sebes.

Palatul Copiilor mulţumeşte conducerii Alba Mall pentru găzduirea în holul central a spectacolului dedicate începerii noului an şcolar pentru activităţi non-formale, dar şi pentru frumoasa colaborare care s-a stabilit cu timpul între noi.

Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi cu drag atât la spectacolul de deschidere, cât şi la activităţile din Palat şi Cluburi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea