Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pact pentru Alba, județul cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19 din România – Propunerea unui europarlamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pact pentru Alba, județul cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19 din România! Este propunerea europarlamentarului Victor Negrescu pentru a trece cu bine peste situația în care se află județul nostru.

”Cu 2,35 de cazuri la mia de locuitori, județul Alba este din păcate pe primele locuri ca rată de incidență a COVID-19 în România. Activitățile culturale, restaurantele, hotelurile, evenimentele, adunările publice, activitățile turistice toate sunt restricționate în contextul în care județul Alba, și în mod special Municipiul Alba Iulia, se bazează pe turism pentru dezvoltare.

În ciuda acestor lucruri, autoritățile județene PNL tac. Prefectul, reprezentantul guvernului, nu mai zice nimic. Nicio comunicare publică despre situația la zi, nimic despre măsurile luate, nimic despre suportul oferit populației sau companiilor, nicio investiție suplimentară în creșterea capacității de testare, niciun demers pentru protejarea unităților de învățământ și sprijinirea învățământului digital, practic nimic.

La fel și viitoarea echipă USR-istă de la Alba Iulia. Au câștigat primăria dar au uitat de oameni. Principala preocupare a Dreptei Unite este strict legată de alegeri.

În contextul în care în prezent se formează majoritățile la nivel local, fac un apel la toate partidele politice să realizăm un adevărat ”Pact pentru Alba, cu măsuri concrete pentru a trece cu bine peste această situație”. Un plan de investiții serioase în sănătate, în protejarea și informarea populației, în educație și sprijinirea companiilor și antreprenorilor afectați.

Partidul Social Democrat din Alba este dispus să contribuie cu toată energia și resursele sale pentru a salva județul Alba de la un dezastru care ar face din zona noastră polul COVID-19 din România. Solicităm responsabilitate din partea decidenților politici din județ întrucât în lipsa oricărei acțiuni cu toți avem de pierdut”, a scris Victor Negrescu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea