Rămâi conectat

Actualitate

Pacientul infectat cu coronavirus care și-a dat jos masca și a tușit intenționat spre medici, s-a ales cu DOSAR PENAL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Pacientul infectat cu coronavirus care și-a dat jos masca și a tușit intenționat spre medici, s-a ales cu DOSAR PENAL

Gestul de huligan al pacientului infectat cu coronavirus, care și-a dat jos masca de protecție și a tușit intenționat spre medicii care îi acordau îngrijir, nu a rămas nepedepsit. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au deschis un dosar penal pe numele său, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„În data de 17.03.2020, în urma publicării mai multor articole în mass-media cu privire la faptul că un pacient internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ‘Dr. Victor Babeş’, purtător al noului coronavirus (SARS-COV-2 – Sindromului Acut Respirator Sever – Coronavirus – 2) şi afectat de boala cauzată de acesta (COVID-19), şi-ar fi dat în mod intenţionat masca de protecţie jos şi ar fi tuşit în mod repetat către medicii care îi acordau îngrijiri, acţiuni în urma cărora medicii aflaţi în preajma pacientului ar fi putut fi la rândul lor infectaţi, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi au început urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. (1) din Codul penal”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Secţiei 12 din Capitală.

Surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea