Pacientul dializat din Aiud, infectat cu COVID-19, s-a VINDECAT: ”Vă iubesc pe toți, Oameni Minunați în Alb!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pacientul dializat din Aiud, infectat cu COVID-19, s-a VINDECAT: ”Vă iubesc pe toți, Oameni Minunați în Alb!” Bărbatul a postat pe facebook un mesaj emoționant de mulțumire oamenilor în alb care i-au fost alături în perioada grea de izolare.

”Ieri și azi am făcut testele nr.2 și nr.3 și am ieșit negativ la ambele, prin urmare, în după-amiaza asta voi pleca acasă. Voi continua să fac dializă noaptea încă două săptămâni de acum înainte, după care, probabil că lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

ELIT

Am reușit notabila „performanță” de a-mi infecta soția Monica Domsa, (care e și ea internată la Spitalul de Pneumo din Aiud și care a avut simptome mult mai grave decât ale mele) și ambii părinți (care au ieșit pozitivi în urma testului). Din fericire, părinții mei sunt asimptomatici și sunt în izolare la domiciliu, de ei se ocupă medicul de familie, experimentata Doamnă Doctor Karsai Ida-ghita, ocazie cu care-i mulțumesc mult pentru răbdare și implicare!

De asemenea, îi mulțumesc mult Doamnei Infirmiere Nicoleta Ioan, care ne aducea cafea în fiecare dimineață mie și colegului meu, precum și minunaților Oameni în Alb, împreună cu Îngerul Păzitor, Doamna Marcela Vilcan, una dintre cele mai profesioniste asistente șefe pe care am avut ocazia s-o cunosc (deși nu am văzut-o la față, fiind în permanență îmbrăcată în combinezonul de protecție)…

Haideți să le mulțumim cu toții acestor Minunați Oameni În Alb, îmbrăcați în combinezoanele lor (fără de care nu aveau voie să intre-n salon), pe care eu unul i-am învățat după siluetă și după voce, și care au fost alături de noi, trup și suflet în această perioadă grea de izolare!

Vă iubesc pe toți, Oameni Minunați!

Să auzim de bine!”, a scris Lucian Domșa pe rețeaua de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419