Pacienții internați în spitalul din Alba Iulia vor avea meniu special de Paște: ouă roșii, cozonac, dar și sărmăluțe și friptură de vită

oua rosii si cozonacLa fel ca în fiecare an, pacienţii care vor rămâne internaţi de sărbători în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia se vor bucura de un meniu special care va cuprinde preparate specifice.

Asistentul şef principal dietetician Nicoleta Vesa a declarat  că vor fi pregătite meniuri care vor cuprinde ou roşu şi cozonac, dar şi sărmăluţe sau friptură de vită, pentru pacienții cu regim alimentar.

Ne străduim în fiecare an să îi facem să se simtă mai bine pe pacienții care trebuie să-și petreacă sărbătorile în spital. Meniul zilei de Paști cuprinde mic dejun cu cașcaval, cacao cu lapte. De la masa principală nu va lipsi oul roșu, mai apoi o supă și sărmăluțe pentru bolnavii la regim comun. Pentru pacienții care au restricții alimentare vom pregăti friptură de vită și garnitură de cartorfi natur. Din meniul de Paști nu va lipsi nici cozonacul”, a declarat asistentul șef principal dietetician Nicoleta Vesa.

Aproximativ 300-320 de pacienţi vor rămâne internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...