Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

P: Rețeaua magazinelor Adrian Comservice e acum VLADE. Albaiulienii sunt așteptați la noua carmangerie VLADE, între Alba Iulia și Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 20 de ani în care albaiulienii au cumpărat de fiecare dată din magazinele Adrian Comservice carne și preparate cu gust ardelean, a sosit momentul să poată găsi și mai mult, și mai bine. Rețeaua de magazine Adrian Comservice e acum VLADE. VLADE înseamnă carne și mezeluri doar de la ferme cunoscute și verificate sau de la mici fermieri, după aceleași rețete autentice ca și la Adrian Comservice. Și cu ceva în plus. O carmangerie nou-nouță, cu deschidere totală spre client, între Micești și Alba Iulia, în apropiere de Giro.

Prima afacere locală cu transparență totală

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vlade însemnă, înainte de toate, măcelari iscusiți care lucrează „ la vedere” sub privirile clienților uimiți de măiestria lor. Asta o să găsești la noua carmangerie VLADE: un spațiu deschis, și la propriu și la figurat, în care vezi tot ce se întamplă, înțelegi cum se face, ce se pune, totul „pe față”, cum se spune. Pentru că totul este gândit, încă de la început, ca un loc diferit, în care să vezi ce cumperi și să știi ce pui pe masa celor dragi.

„Ne-a luat mai bine de 20 de ani să dăm o formă unui vis. În toți acești ani asta am căutat: să redescoperim gustul acela, rețetele alea, știute doar de câțiva măcelari pricepuți ai ținutului. Am luat la pas fiecare cartier din Alba Iulia, fiecare sat din împrejurimi, am întâlnit sute de oameni și am ascultat, pe puțin, tot atâtea povești despre cum se trăia și, mai ales, cum se mânca în vremuri de care doar ne amintim. Avem curaj să spunem că putem oferi albaiulienilor produse cu adevărat bune, cu gust autentic ardelean, indiferent că vorbim de salam Victoria, în care găsim doar pulpă, fără nimic altceva, sau pastramă de vită. După toți acești ani, putem spune că suntem mai mult decât mulțumiți: nu am dat doar formă ci și gust visului. Vă așteptăm să le descoperiți.” Adrian Elecfi – manager.

Garanție

„Știm că nimic nu durează o veșnicie. Un mezel bun cu atât mai puțin. De aceea, am preferat să nu sacrificam gustul și rețetele autentice, adevărate, în favoarea unor termene de garanție umflate. Tot ce veti găsi aici se vinde doar în cantități mici și cu termene de garanție foarte scurte, de câteva zile.  Adică exact cât e nevoie pentru ca gustul să fie cel pe care-l vrei, nu cel pe care-l dau aditivii, antioxidanții și amelioratorii. Nu folosim glutamat, iar afumatul se face exclusiv pe bază de lemn de cireș. Pentru că, o știm cu toții, un salam bun, făcut ca-n vremurile bune, n-are cum să țină două luni sau mai mult. E unul dintre principiile la care ținem: puțin da’ bun. Și mereu proaspăt.” Valer Aleman – inginer producție.

La noua carmangerie VLADE totul se personalizează pe gustul clientului. De la cantitate, până la preparare, totul se face după gustul fiecăruia, iar cei grăbiți pot alege să consume direct, în multiple forme de gătire, orice produs marca VLADE.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea