Rămâi conectat

Politică Administrație

(P). PSD se ține de cuvânt! Investiții de milioane de euro, susținute de Guvern, la Aiud, Cugir și Teiuș. Se va construi podul peste Mureș, de la Căpud, așteptat de o jumătate de secol!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fiecare localitate a județului Alba beneficiază de investiții guvernamentale importante în diferite domenii – sănătate, educație, alimentare cu apă și canalizare, iluminat public, drumuri, salubrizare, cultură și sport. Guvernul PSD s-a ținut de cuvânt și a adus o viață mai bună românilor – au crescut alocațiile, indemnizațiile, pensiile și salariile – dar nu au fost neglijate nici investițiile.

În fiecare an de guvernare, PSD a adus de trei ori mai mulți bani europeni decât Guvernul Cioloș – care ne-a dus la ”coada” Europei – și a crescut salariile în toate domeniile de activitate, în timp ce PDL-PNL le-a oferit românilor austeritate, salarii tăiate și proiecte rămase doar pe hârtie. În anul 2017, Guvernul PSD a adus 2,8 miliarde de euro, iar în 2018, 2,91 miliarde de euro.

Județul nostru a beneficiat de sprijin din partea Guvernului, iar PSD Alba, prin deputatul Ioan Dîrzu, ministrul Daniel Breaz și europarlamentarul Victor Negrescu, a susținut dezvoltarea comunităților locale ale Albei.

La Teiuș investițiile în derulare depășesc 3,5 milioane de euro. Cel mai așteptat proiect, de o jumătate de secol, este construirea podului peste râul Mureș, de la Căpud, zonă în care localnicii treceau Mureșul cu brudina. Cu ajutorul Guvernului PSD, proiectul se realizează. Se lucrează, de asemenea, la modernizarea drumurilor din Teiuș și Beldiu. Nu în ultimul rând, Guvernul finanțează reparațiile la Școala Primară din Căpud, localitate aparținătoare orașului Teiuș.

Investiții de peste 3 milioane de euro – în derulare sau contractate – sunt și la Aiud. Una dintre ele, foarte importantă pentru cetățeni, este rețeaua de canalizare și sistemul de scurgere a apelor pluviale din cartierul Gheorghe Doja. De asemenea, finanțăm modernizarea sistemului rutier și a rețelelor de utilități pe mai multe străzi, dar și repararea podului peste Valea Aiudului.

La Cugir, investițiile derulate cu sprijinul Guvernului PSD, contractate și în derulare,  depășesc 3,7 milioane de euro. S-au alocat sume importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din localitatea Vinerea și modernizarea grădiniței și creșei „Prichindel”, dar și pentru construirea și reabilitarea drumurilor forestiere.

Acestea sunt investiții importante pentru localnici, pe care alte guverne nu le-au considerat necesare, mult mai ”de folos” fiind terenurile de fotbal în pantă, parcurile în sate fără apă și canalizare sau telegondolele pe pârtii neamenajate, în timp ce românii erau umiliți și obligați să suporte tăierea pensiilor și a salariilor.

O vorbă din popor spune că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Așa se întâmplă și în cazul pedeliștilor, care au devenit liberali de la o zi la alta, iar acum nu au pic de rușine și ne vorbesc de ”schimbare”. PDL-PNL înseamnă revenirea la perioda Udrea-Blaga, oameni pentru care Mircea Hava a garantat și care, odată aleși, au uitat de județul Alba. Să nu ne mai lăsăm păcăliți.

Am simțit că sunteți alături de noi și contăm pe sprijinul dumneavoastră, la urne, în 26 mai!

Comandat de PSD, executat de UNIREA PRES SRL, CMF: 41190008.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea