Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Părerea liberalului Florin Roman: “Trebuie ca oamenii precum Hava, Dumitrel sau Pereş să plece!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

“Trebuie ca oamenii precum Hava, Dumitrel sau Pereş să plece!”

Sloganul Mircea Hava – Ion Dumitrel în Alba este: „nu putem, nu ştim, nu e treaba noastră”

Guvernarea PDL nu s-a terminat! Ea continuă în forţă la Alba şi la Alba Iulia. Hava şi Dumitrel sunt doi dintre oamenii care au făcut posibil să existe Boc, Udrea, Anastase. Ei şi-au dat girul pentru tăierile de salarii, închiderile de spitale, politizarea barbară în şcoli şi în toate instituţiile. Guvernarea celor doi în Alba continuă de 18 ani cu rezultate foarte asemănătoare cu ale lui Băsescu şi Boc: şomaj, cădere economică, risipă de bani! Chiar şi acum, petreceri cu scop electoral, făcute de cei doi, irosesc bugetul public!

romanSchimbarea e necesară la Alba, aşa cum a fost de dorit şi este şi la Bucureşti. PDL la Alba este un partid nereformat, încremenit, fără idei şi care a epuizat de mult aşteptările. PDL Alba, prin Hava şi Dumitrel, nu mai au ce oferi. Acum, că au dispărut de la Bucureşti „sponsorii” care le băgau bani în firmele de partid nu mai pot pretinde că fac nici măcar sensuri giratorii de 40.000 euro.
A mai avea încredere încă o dată în Hava şi Dumitrel înseamnă a le da speranţe lui Boc şi Băsescu, că vor putea face o şmecherie … ca să vină să ne conducă din nou, ÎNCĂ patru ani! Aceşti oameni trebuie să plece, partidul lor trebuie să se reformeze şi, dacă nu poate, să dispară. PDL a devenit un simbol al trecutului şi un simbol al sărăciei. Alba nu mai are nevoie de Hava şi Dumitrel, ca să susţină o asemenea guvernare PDL, un asemenea mod învechit de a face politică.

E nevoie de o schimbare profundă la „bază”, la firul ierbii. Trebuie ca oamenii precum Hava, Dumitrel sau Pereş să plece. La umbra lor au crescut monştri şi sărăcia a luat amploare. E nevoie de un alt mod de a conduce, competent şi pentru oameni. Nu mai trebuie să acceptăm „scuzele” permanente ale lui Hava şi Dumitrel care ne spun mereu că NU POT aduce investiţii. Ei nu au habar să dea un telefon la o fabrică, la o firmă, dar ştiu cum să facă să coste triplu sacul de ciment atunci când asfaltează. Ştiu să toace bani, dar nu ştiu să aducă un leu. Ne-am săturat să îi auzim pe cei doi mereu „nevinovaţi” – Hava şi Dumitrel – că: „nu se poate”, că „nu suntem în stare”, că „nu e treaba noastră”. Schimbare în Alba asta înseamnă: să aducem în funcţie oameni care POT şi ÎNŢELEG ce probleme au oamenii – şi anume locurile de muncă.

Publicitate electoarală PSD

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea