Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Dumitrel şi PNL ştiau de dezinfectaţii diluaţi de la Spitalul Judeţean Alba şi nu au făcut nimic!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-un reportaj apărut recent la Pro TV, preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a recunoscut că a primit informări de la SRI privind dezinfectaţii diluaţi de la Spitalul Judeţean Alba, dar nu a făcut nimic. Astfel, conform primelor analize, săpunurile Hexi Pharma folosite de medicii şi asistentele din Alba Iulia ar fi cu grave probleme.

În consecinţă, sănătatea cetăţenilor din Alba a fost supusă unor riscuri importante din cauza slabului management al Spitalului Judeţean, aflat în sub­ordinea Consiliului Judeţean Alba – condus de liberalul Ion Dumitrel. Ne putem întreba, firesc, cum de Spitalul Judeţean Alba a semnat acest contract tocmai cu firma Hexi Pharma din Bucureşti? Preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a rămas enigmatic şi la Pro TV: “Nu pot să vă spun ce fel de informări am primit, însă de fiecare dată am acţionat aşa cum spune legea”. Cum a acţionat liderul PNL vă spunem noi. A continuat contractul cu firma Hexi Pharma! Ne întrebăm, firesc, ce oare ne mai ascund Ion Dumitrel şi liberalii, dacă nu a considerat oportun să ne spună sau să reacţioneze la informările SRI privind sănătatea pacienţilor din Alba?!

Dacă se va dovedi că Ion Dumitrel ştia de aceste probleme din informări oficiale trebuie să îşi dea demisia imediat, iar partidul care l-a susţinut, PNL, să îşi ceară scuze pentru pericolele la care a supus cetăţenii din Alba! lMonitorizare… de ochii lumii Nu a trecut mult timp de când aflam că acelaşi Ion Dumitrel vizita Spitalul Județean, declarând: “Investiția în sănătate este prioritară pentru mine și pentru instituția pe care o conduc. (…) Încă de când am preluat Spitalul Județean în administrarea Consiliului Județean ne-am preocupat să creăm condiții mai bune pentru pacienți, dar și pentru medici…”. Cum a avut grijă Ion Dumitrel de sistemul sanitar din judeţ?

Continuând contractul cu Hexi Pharma! lSerbările câmpeneşti, obiectivul Consiliului Judeţean! Referindu-se la această situaţie care pune în pericol sănătatea albaiulienilor, deputatul PSD Ioan Dîrzu a spus: “Până nu demult, obiectivul principal al Consiliului Judeţean erau serbările câmpeneşti, dar şi banii alocaţi primarilor PNL, care erau avantajaţi, la fel şi firmele de casă, după modelul primăriei albaiuliene… Nu ştiu cum se face că atunci când apar şmecherii la nivel naţional, Alba e acolo! Când e vorba despre dezinfectanţi – e şi Alba printre judeţele cu probleme! Ce vină au cetăţenii judeţului, să fie trataţi astfel de Consiliul Judeţean? Eu, ca asigurat, am pretenţia să fiu tratat corect şi onorabil, chiar dacă stau şi aştept 10-12 ore la urgenţe, de poţi să mori acolo!

Sper ca cetăţenii judeţului să se trezească şi să voteze pentru o viaţă mai bună, cu locuri de muncă bine plătite şi un trai decent. Vrem ca tinerii să rămână acasă, să nu mai plece în alte judeţe sau în străinătate! Cetatea e frumoasă, dar nu le ţine de foame albaiulienilor, nu ţine loc de drumuri şi nici nu acoperă bălţile şi gropile! Ce n-a făcut Hava în 5 mandate nu va face nici în următorul!”, este de părere deputatul Ioan Dîrzu, candidatul PSD la Consiliul Judeţean Alba.

Publicitate electorală PSD Alba

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea