Rămâi conectat

Ştirea zilei

(P) Cyprus Gamming Show 2018 – oportunitățile viitorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Impunerea unor restrictii privitoare la miscarea capitalului a facut ca economia Ciprului sa se contracte puternic in ultimii ani. Ca parte a masurilor care sa revigoreze sectorul economic, guvernul cipriot a modificat legislatia jocurilor de noroc cu scopul de a da un imbold turismului si a atrage capitalul strain (traditional rusesc). Initiativa guvernului a avut un opozant puternic in Biserica Ortodoxa Cipriota care si-a folosit intrega influenta pentru a se opune acestor reglementari.

In urma unei licitatii internationale, guvernul a aprobat licenta pentru un resort cu cazinou operat de Melco-Hard Rock CNS. Acesta a primit permisiunea de a opera cazinouri in partea greaca a Ciprului pentru o perioada de 30 de ani, din care 15 de monopol. Impactul asupra economiei va fi unul major, la constructia propriu-zisa urmand a fi angajate 4000 de persoane, iar pentru operarea resortului care va costa 550 milioane de euro vor fi necesari 2500 de angajati. In baza aceleiasi licente, consortiul poate construi un cazinou satelit la Nicosia si trei Sali de jocuri in Larnaca, Paphos si districtul Famagusta.

Autoritatile cipriote par atrase si de incasarile la buget pe care alte state le au din industria online a jocurilor de noroc si iau in calcul si reglementarea acestui sector. Avand in vedere perspectivele in piata cipriota a jocurilor de noroc, Eventus International Limited, companie din Hong Kong centrata pe crearea si furnizarea de evenimente prin care promoveaza strategii si tactici necesare inovarii, cresterii si reusitei in afaceri, organizeaza in perioada 24-25 mai 2018 , la Hilton Cyprus din Limassol, o conferinta cu expozitie dedicata jocurilor de noroc offline si online din Cipru. Locatia este una de exceptie, Grand Resort punand la dispozitia clientilor spatii de cazare si servicii de lux, o superba gradina de 20 000 de  metri patrati la malul marii si spatii de conferinte si evenimente cu o capacitate de 1200 persoane.

Elit - Gustul Desăvârșit

La eveniment vor participa lideri din industria jocurilor de noroc, furnizori de software, investitori, autoritati de reglementare, operatori de jocuri si reprezentanti ai presei care vor discuta despre modalitatile de crestere economica eficienta si de valorificare a oportunitatilor. In cadrul expozitiei se vor lansa si prezenta produse si servicii noi din domeniu si vor fi facilitate intalniri in care vor fi abordate mai multe informatii legate de interesele marilor branduri prezente.

In prima zi a conferintei vor avea loc mai multe prezentari : <Navigarea pe terenul actual al reglementarilor din Cipru> sustinuta de Andreas Cristoforou, avocat ASC Cipru, <Viitorul economiei jocului tokenizat: Fuziunea economiei virtuale cu economia reala> sustinuta de Tomas Draksas, co-fondator Edgeless, <Cunoasterea clientului: modalitati de realizare a autentificarii identitatii si a proceselor KYC> sustinuta de Peter Murray, seful Gaming la GB Group, < Folosirea Learning Machine si AI si marketul de personalizare in timp real> sustinuta de Andrew Pearson, fondator Intelligentia Limited, <Utilizarea datelor in cazinourile terestre> sustinuta de Robert Brassai, proprietar Sense4Gaming, < Achizitia, conversia si retentia clientilor in 2018. Conectarea cu adultii tineri> sustinuta de John Gordon, CEO Premier Punt Group Ltd., <Incluziunea si diversitatea in industria jocurilor> sustinuta de Margaret Pitiris, CEO Human Capital Solution. Tot in prima zi se vor desfasura doua mese rotunde cu temele:< Piata actuala a jocurilor de noroc in Cipru si viitorul acesteia> si <Influenta jocurilor de noroc asupra industriei hoteliere din Cipru>.

Discutiile din a doua zi vor fi legate de teme cum ar fi:<Beneficiile privatizarii Loteriei Nationale si viitorul acesteia in Cipru>, <Gasirea partenerului local in Cipru>, <Punerea in aplicare a celei de-a patra directive UE privind combaterea spalarii banilor>, < Oportunitati pentru furnizorii de echipamente de jocuri, companiile de securitate si furnizorii de servicii> si <Cipru: peisaj fiscal in schimbare>.

Subiectele puse in dezbatere vor influenta si piata romaneasca a jocurilor de noroc, stiut fiind faptul ca 8 din primii 20 de operatori de jocuri de noroc din Romania sunt detinuti de companii cipriote.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Premieră pentru Alba Iulia: A ajuns singura reședință de județ din România fără chioșcuri  stradale de difuzare a presei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Premieră pentru Alba Iulia: A ajuns singura reședință de județ din România fără chioșcuri  stradale de difuzare a presei!

De astăzi, Alba Iulia înregistrează o nouă premieră, este singurul municipiu reședință de județ din România care nu va mai avea niciun chioșc stradal de difuzare a presei! ”Performanța” administrației locale este cu adevărat notabilă! Aceasta a stat indolentă, fără să organizeze alte licitații de închiriere sau concesiune, deși poate ar mai fi fost societăți interesate de domeniul respectiv. Cel puțin, în alte reședințe de județ sunt firme care încă mai desfășoară astfel de activități. În schimb, la fel de indolentă, dar de data asta deloc dezinteresată este administrația locală atunci când este vorba de panotajul stradal, unde de ani de zile se stă ”bine mersi” pe domeniul public,  fără să se plătească nici măcar o lețcaie la bugetul local!

De astăzi, Ziarul Unirea se vinde și la chioșcurile de bilete STP

Elit - Gustul Desăvârșit

Cititorii din Alba Iulia, care nu au abonament, își pot cumpăra de astăzi, porția zilnică de știri, articole, informații utile, adică Ziarul Unirea, și de la chioșcurile Societății de Transport Public Alba. Acestea sunt situate și funcționează astfel: *Gara CFR – deschis 6.00 – 21.00; *Romtelecom (Orașul de jos) – 8.00 – 16.00, *Unirea Sinagogă – 6.00 – 21.00, *Spital – 6.00 – 21.00 și Ampoi 2 (Liceul nr. 1) 8.00 – 16.00. Aceste puncte de vânzare se alătură celor din magazinele Dacia. Vom anunța din timp cititorii cu apariția altor puncte de vânzare.

Facem eforturi pentru a vă fi aproape, pentru că Alba Iulia mai înregistrează o premieră, una nedorită: este singura reședință de județ care a rămas fără chioșcuri de difuzare a presei, odată cu închiderea chioșcurilor!

De asemenea, aveți la dispoziție soluția abonării! Un abonament pe o lună costă 21 de lei cu toate taxele incluse, mai puțin decât un pachet de țigări și infinit mai sănătos!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE| INCENDIU la Zlatna: Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Intervin pompierii cu două autospeciale

BONTEA Alexandru

Publicat

în

UPDATE| INCENDIU la Zlatna: Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Intervin pompierii cu două autospeciale

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine în cooperare cu SVSU Zlatna pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Zlatna, strada Muncii.

Din informațiile primite de la apelant, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la acoperisul unei case.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cadrul incidentului a au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, din parea Detașamentului de pompieri Alba Iulia și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, din partea SVSU Zlatna.

UPDATE, ora 22.25: Incendiul a fost localizat, iar la momentul actual forțele de intervenție lucrează pentru stingerea în totalitate a acestuia.

A ars acoperișul casei în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 60mp.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| Balul bobocilor 2023, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Șuteu Luz Maria Milagros și Cosmin Nicolae Berindeiu, Miss și Mister Boboc 2023

BONTEA Alexandru

Publicat

în

VIDEO| Balul bobocilor 2023, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Șuteu Luz Maria Milagros și Cosmin Nicolae Berindeiu, Miss și Mister Boboc 2023

Balul Bobocilor 2023 organizat de studenții de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfășurat joi, 30 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 5 perechi de boboci, iar învingători au fost Șuteu Luz Maria Milagros și Cosmin Nicolae Berindeiu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tema din acest an a fost „România… Undeva-n Balcani”, iar în cele patru probe de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Fiecare dintre cele 5 perechi va reprezenta o regiune a țării, Maramureș, Transilvania, Banat, Muntenia și Moldova, și vor trece prin patru probe.

Prima probă este cea de prezentare, urmată de o probă pe tematică. A treia probă este cea de talente, unde fiecare pereche va avea ocazia să își arate talentele și să impresioneze publicul prezent la eveniment. În cadrul celei de-a patra probe, participanții vor fi supuși unei probe surpriză.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an:

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Șuteu Luz Maria Milagros și Ovidiu Petru Muntea au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2023 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

After Party-ul evenimentului va avea loc în Club Stage de la ora 22:00, unde studenții sunt așteptați să petreacă o seara de neuitat, alături de invitatul special, Puya, care va concerta în această seară.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare