Rămâi conectat

Ştirea zilei

(P) Cyprus Gamming Show 2018 – oportunitățile viitorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Impunerea unor restrictii privitoare la miscarea capitalului a facut ca economia Ciprului sa se contracte puternic in ultimii ani. Ca parte a masurilor care sa revigoreze sectorul economic, guvernul cipriot a modificat legislatia jocurilor de noroc cu scopul de a da un imbold turismului si a atrage capitalul strain (traditional rusesc). Initiativa guvernului a avut un opozant puternic in Biserica Ortodoxa Cipriota care si-a folosit intrega influenta pentru a se opune acestor reglementari.

In urma unei licitatii internationale, guvernul a aprobat licenta pentru un resort cu cazinou operat de Melco-Hard Rock CNS. Acesta a primit permisiunea de a opera cazinouri in partea greaca a Ciprului pentru o perioada de 30 de ani, din care 15 de monopol. Impactul asupra economiei va fi unul major, la constructia propriu-zisa urmand a fi angajate 4000 de persoane, iar pentru operarea resortului care va costa 550 milioane de euro vor fi necesari 2500 de angajati. In baza aceleiasi licente, consortiul poate construi un cazinou satelit la Nicosia si trei Sali de jocuri in Larnaca, Paphos si districtul Famagusta.

Autoritatile cipriote par atrase si de incasarile la buget pe care alte state le au din industria online a jocurilor de noroc si iau in calcul si reglementarea acestui sector. Avand in vedere perspectivele in piata cipriota a jocurilor de noroc, Eventus International Limited, companie din Hong Kong centrata pe crearea si furnizarea de evenimente prin care promoveaza strategii si tactici necesare inovarii, cresterii si reusitei in afaceri, organizeaza in perioada 24-25 mai 2018 , la Hilton Cyprus din Limassol, o conferinta cu expozitie dedicata jocurilor de noroc offline si online din Cipru. Locatia este una de exceptie, Grand Resort punand la dispozitia clientilor spatii de cazare si servicii de lux, o superba gradina de 20 000 de  metri patrati la malul marii si spatii de conferinte si evenimente cu o capacitate de 1200 persoane.

La eveniment vor participa lideri din industria jocurilor de noroc, furnizori de software, investitori, autoritati de reglementare, operatori de jocuri si reprezentanti ai presei care vor discuta despre modalitatile de crestere economica eficienta si de valorificare a oportunitatilor. In cadrul expozitiei se vor lansa si prezenta produse si servicii noi din domeniu si vor fi facilitate intalniri in care vor fi abordate mai multe informatii legate de interesele marilor branduri prezente.

In prima zi a conferintei vor avea loc mai multe prezentari : <Navigarea pe terenul actual al reglementarilor din Cipru> sustinuta de Andreas Cristoforou, avocat ASC Cipru, <Viitorul economiei jocului tokenizat: Fuziunea economiei virtuale cu economia reala> sustinuta de Tomas Draksas, co-fondator Edgeless, <Cunoasterea clientului: modalitati de realizare a autentificarii identitatii si a proceselor KYC> sustinuta de Peter Murray, seful Gaming la GB Group, < Folosirea Learning Machine si AI si marketul de personalizare in timp real> sustinuta de Andrew Pearson, fondator Intelligentia Limited, <Utilizarea datelor in cazinourile terestre> sustinuta de Robert Brassai, proprietar Sense4Gaming, < Achizitia, conversia si retentia clientilor in 2018. Conectarea cu adultii tineri> sustinuta de John Gordon, CEO Premier Punt Group Ltd., <Incluziunea si diversitatea in industria jocurilor> sustinuta de Margaret Pitiris, CEO Human Capital Solution. Tot in prima zi se vor desfasura doua mese rotunde cu temele:< Piata actuala a jocurilor de noroc in Cipru si viitorul acesteia> si <Influenta jocurilor de noroc asupra industriei hoteliere din Cipru>.

Discutiile din a doua zi vor fi legate de teme cum ar fi:<Beneficiile privatizarii Loteriei Nationale si viitorul acesteia in Cipru>, <Gasirea partenerului local in Cipru>, <Punerea in aplicare a celei de-a patra directive UE privind combaterea spalarii banilor>, < Oportunitati pentru furnizorii de echipamente de jocuri, companiile de securitate si furnizorii de servicii> si <Cipru: peisaj fiscal in schimbare>.

Subiectele puse in dezbatere vor influenta si piata romaneasca a jocurilor de noroc, stiut fiind faptul ca 8 din primii 20 de operatori de jocuri de noroc din Romania sunt detinuti de companii cipriote.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea