Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Brandurile „no name” de televizoare care au cucerit piața din România

Andreea Ștefan

Publicat

în

Majoritatea oamenilor care cumpără un televizor îl aleg pe baza brandului. Cu toate acestea, în ultimii ani și-au făcut apariția pe piață o serie de televizoare „no name” ieftine și bune.

Televizoarele „no name” vin adesea cu specificații decente, care se compară cu cele ale branduri faimoase, însă le găsești la prețuri modice, la jumătate față de cele ale marilor producători.
Și cine a zis că dacă îți iei un televizor ieftin faci rabat de la calitate? Acesta este unul dintre cele mai frecvente mituri, dar avansurile tehnologice din ultimii ani au făcut ca tehnologiile din ce în ce mai avansate să fie din ce în ce mai ieftine. Drept urmare, multe televizoare „no name” din ziua de astăzi oferă calitate bună, la prețuri mici.
Iată câteva dintre cele mai apreciate branduri „no name” de la care poți fi sigur că poți cumpăra un televizor bun.

Diamant

Diamant a fost pentru mulți românii primul televizor la care s-au uitat vreodată. Între timp, câteva zeci de ani mai târziu, Diamant a mai „slăbit”, a pierdut tubul imens din spate și s-a reinventat într-un televizor plat adaptat vremurilor noastre.
Brandul Diamant a fost relansat în România în anul 2019, după ce Network One Distribution (NOD), compania care le produce, a obținut în 2018 brandul de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). NOD este o companie patronată de omul de afaceri Iulian Stanciu, patronul eMAG.
Modelele disponibile acum sunt cu diagonale de 55, 60, 80, 101, 109 și 127 centimetri, și cu rezoluții de 1366 x 768 sau 1920 x 1080 pixeli.
Din păcate, modelele de televizoare Diamant nu sunt Smart, pentru că se adresează persoanelor care caută produse accesibile.

Vortex

Marca Vortex este pe piața din România încă din anul 1998. Produsele Vortex reprezintă un echilibru între preț și calitate. Gama cuprinde produse Vortex precum televizoare, aparate de aer conditionat și electrocasnice.
Vortex este în prezent deținută de Complet Electro Serv (CES) unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din RomâniaAcționarul majoritar este omul de afaceri Dan Ostahie, cu aproape 92,5% din acțiuni. El deține și rețelele de magazine Altex și Media Galaxy.
Poți găsi televizor Vortex cu diagonală de 48, 61,71, 81, 101 centimetri. Dacă ai nevoie de un televizor Smart, cu siguranță poți găsi un televizor Vortex Smart potrivit pentru tine.
Un televizor Vortex este produs în Turcia, în parteneriat cu Vestel, unul dintre cei mai mari producători de televizoare din lume. Cauți un televizor Vortex, consultă aici o ofertă largă.

Starlight

Retailerul online eMag deține la rândul său marca Star-Light, marcă ce este una dintre cele mai apreciate de către clienții companiei.

Allview

Cunoscut mai degrabă pentru telefoanele ieftine pe care le produce, brandul românesc Allview deține și o parte din piața de televizoare. Televizoarele Allview au diagonale de la 55 la 101 centimetri, dar prețurile sunt toate sub 1.000 de lei.

NEI

Marca NEI este prezentă în România din 1993 și vine cu televizoare de ultimă generație la prețuri convenabile.

Horizon

Horizon este un alt brand deținut de Network One Distribution. Nici aceste televizoare nu sunt produse însă în România. Televizoarele Horizon sunt asamblate de asemenea în parteneriat cu Vestel.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Postul Paștelui 2024, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul Paștelui ortodox 2024 sau Postul Mare, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții Începând cu data de 18 martie 2024, va începe Postul Paștelui, care are o durată de 40 de zile, până la sărbătoarea Învierii Domnului. Citește și:  Cand pică Pastele ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea