Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia lansează un nou proiect – „Fii activ! Implică-te! Donează!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia lansează un nou proiect, care are sloganul „Fii activ! Implică-te! Donează!”. Este vorba despre un proiect prin care se intenționează să se popularizeze ideea de implicare comunitară a tinerilor, atfel încât cât mai mulți tineri să înțeleagă cât este de important să fie activi în cadrul comunităților în care trăiesc.

 

TNL_doneaza-2015În acest sens, cei doi copreședinți ai organizației (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu), alături de ceilalți colegi din BPM TNL Alba Iulia, invită cât mai mulți tineri în ziua de vineri, 18 decembrie, de la ora 09:00, la centrul de transfuzie sangvină din Alba Iulia, pentru a dona sânge și a face o bucurie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, altor cetățeni care au resurse materiale limitate. Astfel, dincolo de aspectul medical al acțiunii, este vorba și de un aspect social, întrucât, cei care doresc, au posibilitatea ca tichetele primite în urma donării de sânge, să le doneze, iar cu acele tichete vor fi cumpărate produse alimentare și cadouri de Crăciun pentru o casă de tip familial. Tichetele, dar și alte donații, pot fi lăsate într-o urnă special amenajată, amplasată la la sediul PNL din Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28, din data de 16.12.2015 până în data de 22.12.2015, ora 12:00.

 

Tinerii liberali consideră că astfel de acțiuni sunt necesare, iar prin puterea exemplului se dorește atragerea la această acțiune umanitară a cât mai multor tineri care doresc să aducă un zâmbet unor suflete care au nevoie de sprijinul nostru.

 

Prof. Adrian SIMION,

Coordonator T-Comunică TNL Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea