Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizația de Femei a PMP Alba demarează acțiuni dedicate doamnelor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două evenimente dedicate doamnelor vor fi organizate în luna martie de OF a PMP Alba.

La începutul lunii va avea loc un simpozion, programat pentru data de 2 martie, unde sunt invitate femei care își desfășoară activitatea în diferite domenii, dar și șomere, pensionare sau studente, în cadrul căruia, potrivit Angelei Moldovan, președina organizației, se va discuta despre ”condiția femeii într-o societate așa-zis democratică”.

Va fi o activitate interactivă prin care dorim ca femeile din județul Alba să ne cunoască, să afle că 98% dintre noi nu am mai făcut politică și poate că așa vor căpăta încredere și vor veni alături de noi”, a explicat Angela Moldovan care a precizat că Organizația de Femei a PMP Alba numără în prezent 108 membre.

Cel de-al doilea eveniment va avea loc în data de 6 martie și va fi o petrecere dedicată doamnelor sau domnișoarelor care fac parte din PMP.

Angela Moldovan a mai declarat că OF a PMP Alba dorește să organizeze în fiecare lună câte o activitate în care să nu se facă propagandă politică, la care să participe cât mai multe femei din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea