Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ordonanța pentru stoparea creșterii prețurilor la alimentele de bază va fi prelungită: Se discută extinderea listei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ordonanța pentru stoparea creșterii prețurilor la alimentele de bază va fi prelungită: Se discută extinderea listei

Ordonanța privind stoparea creșterii prețurilor pentru alimentele de bază va fi prelungită, a transmis luni, ministrul Agriculturii Florin Barbu. Mai mult, acesta spune că se va discuta și despre extinderea listei cu produse alimentare cu adaos comercial limitat.

„Prețurile alimentelor de bază se mențin scăzute în supermarketuri, produsele incluse în lista alimentelor cu adaos comercial limitat se regăsesc în cantități suficiente pe rafturile magazinelor, iar cetățenii sunt mulțumiți. Ordonanța privind stoparea creșterii prețurilor pentru alimentele de bază se dovedește o măsură eficientă, pe care o vom prelungi pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor”, a scris luni pe Facebook ministrul Agriculturii, conform mediafax.
Conform acestuia, prețurile sunt mai mici nu numai la cele 14 alimente de bază, dar și la alte produse alimentare, „ceea ce înseamnă că lista produselor alimentare cu adaos comercial limitat poate fi extinsă”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Florin Barbui spune că acest lucru va fi făcut după o analiză împreună cu reprezentanții comercianților și procesatorilor.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea