Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ordinele privind prelungirea CARANTINĂRII localităților Alba Iulia, Blaj şi Ciugud, publicate în Monitorul Oficial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia, Blaj și Ciugud, intră din nou în carantină, ordinele privind instituirea acestei măsuri fiind publicate marți după-masa în Monitorul Oficial.

Circulaţia persoanelor în afara locuinţei, în aceste localităţi, se va putea face doar din motive bine justificate. Forţele MAI locale vor organiza filtre de verificare la intrările şi ieşirile din localităţile carantinate.

Măsurile au fost decise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, la propunerea DSP, avizată de INSP, pentru reducerea numărului de infectări noi COVID şi o mai bună gestionare a situaţiei epidemiologice.

Pentru deplasările în scop personal este necesară declaraţia pe propria răspundere completată anterior. Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura olografă a declarantului. Declaraţia poate fi prezentată în format letric (suport hârtie) sau pe un dispozitiv electronic.

Pentru deplasările în interes profesional este necesară legitimaţia de serviciu sau adeverinţa de la angajator. Pentru deplasările pe timp de noapte, se pot utiliza aceleaşi modele de declaraţii, cu specificarea intervalului orar şi a motivului deplasării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea