Rămâi conectat

Curier Județean

Ordine de protecție provizorii față de doi bărbați din Unirea și Sebeș, care și-au agresat partenerele. S-au ales și cu dosare penale pentru violență în familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au întocmit dosare penale, pentru violență în familie și au emise ordine provizorii de protecție față de doi bărbați, din Unirea și Sebeș, care și-au agresat partenerele.

La data de 20 iulie 2020, în jurul orei 21,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureş au intervenit la o locuință din comuna Unirea unde o femeie a sesizat faptul că a fost agrestă de soț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, i-ar fi aplicat soției sale lovituri, aceasta prezentând escortații la încheieturile mâinilor.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 20 iulie 2020, la Poliția Municipiului Sebeș s-a prezentat o femeie de 37 de ani, din Sebeș care a reclamat faptul că a fost agresată de fostul concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 19 iulie 2020, în timp ce se afla pe strada Lucian Blaga din Sebeș, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu palmele peste față și ar fi tras-o de păr.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, agresorului fiindu-i interzis să se apropie de fost sa concubin.

Totodată, pe numele lui a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea