Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ordine de protecție provizorii față de doi bărbați din Blaj și Sebeș, care și-ar fi agresat partenerele. S-au ales și cu dosare penale pentru violență în familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii au întocmit dosare penale, pentru violență în familie și au emis ordine provizorii de protecție față de doi bărbați, din Blaj și Sebeș, care și-au agresat partenerele.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un tânăr care și-ar fi amenințat și agresat fosta concubină. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

La data de 02 octombrie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, prin plângere, de către o tânără de 23 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că ar fi fost agresată și amenințată de fostul concubin, un tânăr de 25 de ani, din Blaj, în timp ce se aflau în autoturimul acestuia pe raza comunei Bucerdea Grânoasă.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânăr polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile și i-au interzis să se apropie de tânără.

Totodată, pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Un bărbat din Sebeș și-ar fi agresat soția. Polițiștii îl cercetează pentru violență în familie și i-au interzis să se apropie de femeie.

La data de 03 octombrie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit la o locuință din municipiu unde a fost semnalată o faptă de violență în familie.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 31 de ani, din Sebeș, și-ar fi agresat soția, o femeie în vârstă de 34 de ani.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de soție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea