Rămâi conectat

Curier Județean

Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie pentru un tânăr din Alba Iulia care și-a agresat fosta soție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr care și-ar fi agresat fosta soție. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

La data de 05 octombrie 2020, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați, prin plângere, de către o tânără de 29 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul soț, în urma unor discuții contradictorii.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de tânără a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să nu se apropie de aceasta.

Totodată, față de tânăr, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea