Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ORDIN DE PROTECȚIE pentru un bărbat din Pănade după ce și-a agresat și amenințat soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Și-a agresat și amenințat soția și s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu. Un bărbat din Pănade este cercetat de polițiști.

La data de 28 octombrie 2019,  în jurul orei 18.50, polițiștii din Jidvei au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că la o locuință din localitatea Pănade are loc un scandal în familie. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că între un bărbat de 49 de ani și soția sa, de 51 de ani, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul și-ar fi agresat și amenințat soția.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| „Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir Sâmbătă, 25 mai, pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir, a avut loc un spectacol de reconstituire istorică intitulat „Bătălia pentru Singidava”. Organziatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local Cugir, Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir, Asociația „Dacii Singidavei” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea