Rămâi conectat

Cultură Educație

Ora Pământului la Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La nivel mondial, în panoplia acţiunilor de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o Campanie unică în istorie, care în 2010 a reuşit să atingă circa1,3 miliarde de oameni din 128 de ţări – EARTH  HOUR.
An de an, semnalul Campaniei a fost dat de instituţiile de cultură cu o istorie impresionantă – Opera Naţională Bucureşti şi Filarmonica “George Enescu”. Anul 2011 ne aduce în etapa unei schimbări într-un sens profund. În urmă cu un an,  a explodat pur şi simplu puterea uimitoare, excepţională şi minunată, de sincronizare a voinţei a peste 1,3 miliarde de persoane, a căror conştiinţă era interconectată de strigătul la unison, de o simplitate profundă, că viaţa întrece ca prioritate orice altceva.
„În acest an, pe 26 Martie, între orele 20.30-21.30, odată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by este momentul să trecem la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul”,  transmit tinerii liberali din Sebeş.
„Îi invităm pe toţi locuitorii municipiului Sebeş ca sâmbătă, 26.03.2011, ora 20.30-21.30, să stingă lumina timp de o oră şi să se alăture Tineretului Naţional Liberal în faţa Centrului Cultural ”Lucian Blaga” Sebeş, în al 3-lea an consecutiv la o Campanie unică în istorie. Vom stinge iluminatul public în Municipiul Sebeş şi vom aprinde o lumânare pentru a transmite un mesaj despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice”, ne-a spus Radu Cristian, preşedintele TNL Sebeş.
Nicoleta I. TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea