Oktoberfest 2019 la Domeniile Martinutzi: Pe 14 septembrie, se face oficial trecerea de la berea de vară, la berea germană

Paul Voicu - Primar 2020

La Domeniile Martinutzi, pe 14 septembrie, se face oficial trecerea de la berea de vară, la berea germană

Împătimiții distracției încep să părăsească birouri, sedii, fabrici, case și terase și se îndreaptă în număr mare către Valea Vințului, la cheful neamțului. Cei care au participat la ultima ediție își amintesc cu siguranță câteva performanțe absolute: nu s-a găsit niciun vegetarian pe liste, dar s-a născut un club al grătarienilor, după 10 beri ” medium rare” a devenit maximum fun si pe nimeni nu prea a mai interesat nimic. Dacă reușiți să vă rupeți ceva timp din lumea virtuală, alegeți o petrecere reală, în care berea curge neîntrerupt, iar distracția nu se oprește până a doua zi.

A patra ediție Oktoberfest, ”cheful paralel” cu cel mai mare eveniment popular care încinge la fiecare început de toamnă Germania, se trăiește cel mai bine și mai intens la Domeniile Martinutzi, aproape de Alba Iulia. Ce au ei și n-avem noi?

ELIT

Nicio diferență! Absolut tot, ambianța, meniu sau decor sunt aduse pe filiera Bavareză, proaspăt și nelimitat: wursti, bere, grătare, butoaie, halbe și pahare.Simplu ca eins, zwei, drei, tu doar ia-ti bilet si hai!

La Oktoberfest Martinutzi. ai totul inclus , alles inklusive.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Eu 12 septembrie 2019 at 12:11

Incredibil.Ne-am dat dracului cu mofturile astea-sarbatorile noastre sunt păgâne,nu le mai tinem dar le tinem pe astea.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...