Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

OFSD lansează ”Pactul pentru demnitatea femeii”: La evenimentul din București participă și o delegație din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentante ale organizaţiei judeţene Alba a femeilor social democrate vor participa la evenimentul ”Pact pentru demnitatea femeii” care are loc sâmbată, 7 martie 2015, ora 11.00, la Romexpo, pavilionul C3 Bucuresti.

Marcela Daramus01Delegaţia OFSD Alba este condusă de doamna Marcela Dărămuş, preşedinta organizaţiei judeţene de femei, aceasta va fi însoţită de 10 femei, lidere ale organizaţiilor de femei din municipiile şi oraşele judeţului.

La actiune vor participa 1500 de femei din toate judeţele, precum şi invitaţi din partea ONG-urilor, reprezentante ale femeilor din alte partide politice, ale Confederaţiilor sindicale, mediul de afaceri si societatea civila.

In cadrul acţiunii vor fi luări de cuvânt care vor cuprinde mesaje dedicate omagierii femeii cu prilejul Zilei de 8 Martie, prezentarea obiectivelor cuprinse în “Pactul pentru demnitatea femeii”, care vor alterna cu prezentarea unui program artistic.

Acţiunea va fi onorata de prezenta preşedintelui PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, membri din conducerea PSD de la nivel central şi local, europarlamentari PSD, parlamentari şi membri ai Guvernului.

In perioada 1-8 martie, în toate organizaţiile de femei ale PSD Alba vor avea loc manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Femeii.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea