Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL: În Alba, 162 de persoane se află în carantină și 193 izolate la domiciliu. Polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În Alba, 162 de persoane se află în carantină și 193 izolate la domiciliu. Polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

La data de 18.05.2020, situaţia la nivelul judeţului Alba este următoarea:
• persoane în carantină – 162;
• persoane ieşite din carantină – 914;
• persoane izolate la domiciliu – 193;
• persoane ieşite din izolarea la domiciliu – 5.001.

Polițiștii din Alba au continuat să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de ieri, 17 mai a.c., 172 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba și 50 de polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Polițiștii adresează mulțumiri tuturor celor care au înțeles cât este de important ca, în continuare, să respecte regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Obiectivul Inspectoratului de Poliție Județean Alba este siguranță cetățeanului.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni specifice în contextul pandemiei cu noul Coronavirus şi în starea de alertă. Jandarmii asigură măsuri de pază şi protecţie la nivelul a 3 centre de carantină, precum şi misiuni desfăşurate cu celelalte forţe ale M.A.I. În ultimele 24 de ore, 105 jandarmi au acționat pe raza județului Alba.

În data de 17 mai, jandarmii au fost angrenați în 65 de misiuni.

Totodată, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Unirea” al Judeţului Alba (ISU) au desfăşurat un număr de 9 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii şi ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

ISU Alba asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor suspecte/ confirmate ca infectate.

În aceste misiuni au fost implicate 9 cadre ISU Alba.

Prefectul Nicolae Albu face un apel către locuitorii judeţului să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de igienă şi distanţare interpersonală, precum şi reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii şi limitării extinderii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2. Pericolul nu a trecut încă, de aceea este nevoie de multă precauţie.

Mulţumim tuturor celor care au înţeles că numai împreună vom reuşi să depăşim această perioadă.

Instituţia Prefectului – Judeţul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea