Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL| 119 de noi INFECTĂRI în județul Alba, în ultimele 24 de ore: LISTA localităților din care provin noile cazuri de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 11 decembrie 2020, în județul Alba s-au înregistrat 119 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, potrivit datelor de la Grupul de Comunicare Strategică.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge 11.132 la de persoane confirmate pozitiv, 9.240 de persoane vindecate și 287 de decese.

Joi, în Alba au fost prelucrate 663 de probe (340 la SJU si 323 la DSP). Numărul total de teste efectuate pana în prezent în județ a ajuns la 131994.

Localitățile din care provin cele 119 de noi cazuri:

Aiud – 3
Alba Iulia – 23
Baia de Arieș – 3
Blaj – 5
Câmpeni – 1
Cugir – 3
Ocna Mureș – 3
Sebeș – 6
Teiuș – 2
Zlatna – 1
Bistra – 2
Blandiana – 1
Ighiu – 4
Jidvei – 1
Lunca Mureșului – 1
Meteș – 1
Pianu – 1
Roșia de Secaș – 1
Săliștea – 2
Sâncel – 2
Sântimbru – 1
Săsciori – 1
Șibot – 1
Unirea – 1
Valea Lungă – 1
Vințu de Jos – 1
+47 cazuri noi identificate în focare din centre sociale, așezăminte sociale, case deîngrijire a persoanelor vârstnice de pe teritoriul județului.

PRECIZARE: În ultimele 24 de ore a fost identificat un nou focar într-un centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice care funcționează în mai multe locații pe teritoriul municipiului Alba Iulia. În total au fost testați pozitiv 37 de beneficiari, majoritatea asimptomatici. Aceștia vor fi monitorizați de medicul de familie al centrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit mați dimineața, în jurul orei 7.00, în localitatea Răzești din comuna Vadu Moților. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare