Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ocna Mureș și 5 sate aparținătoare vor beneficia de creșterea eficienței energetice a iluminatului public. Proiect de aproape 3 milioane de lei, aprobat de AFM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ocna Mureș și 5 sate aparținătoare vor beneficia de creșterea eficienței energetice a iluminatului public. Proiect de aproape 3 milioane de lei, aprobat de AFM

Orașul Ocna Mureș, împreună cu cinci sate aparținătoare, a primit o aprobare a unui proiect, din partea AFM, pentru creșterea eficienței energetice a iluminatului public, urmând să fie toate corpurile de iluminat existente cu corpuri de tip LED și extinderea iluminatului acolo unde este necesar.

În data de 28.08.2023 a fost publicată lista proiectelor aprobate spre finanțare din fonduri AFM pentru iluminat public prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public , proiecte depuse în sesiunea 30.12.2022-31.01.2023.

Printre proiectele aprobate se află și proiectul cod IIPS02202270100089, „MODERNIZAREA ȘI EFICIENTIZAREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC ÎN LOCALITĂȚILE APARȚINĂTOARE ȘI COMPONENTE ORAȘULUI OCNA MUREȘ – UIOARA DE SUS, UIOARA DE JOS, RĂZBOIENI-CETATE, CISTEIU DE MUREȘ ȘI MICOȘLACA” depus de orașul Ocna Mureș.

Valoarea proiectului este de 2.961.315,00 lei, valoare finanțată integral din fonduri AFM.

Obiectivul proiectului este de a înlocui toate corpurile de iluminat existente cu corpuri de tip LED (peste 870 de bucăți), precum și extinderea iluminatului acolo unde este necesar.

De asemenea gestionarea sistemului de iluminat pe sate și localități aparținătoare se va face prin sistem de telegestiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea