Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Obiectivul USL Alba – câştigarea alegerilor locale şi parlamentare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USL vine cu propuneri pentru oameni, în timp ce PDL îi sfidează

Conducerea Uniunii Social Liberale Alba, PSD-PNL-PC, întrunită marţi, 10 ianuarie 2012, a stabilit că obiectivul electoral pentru anul 2012 al alianţei este câştigarea, la nivelul judeţului, atât a alegerilor locale, cât şi a celor parlamentare. Obiectivul este realizabil deoarece soluţiile şi propunerile USL sunt formulate pentru oameni şi în interesul lor, la orice nivel de decizie, în timp ce PDL se scufundă într-un dezinteres şi într-o sfidare continuă a oamenilor, mai ales în privinţa creări de locuri de muncă, a susţinerii unui nivel de venit decent şi a menţinerii unor servicii sociale la limita bunului simţ. Liderii alianţei au stabilit ca strategie la nivel de judeţ pentru atingerea acestui obiectiv candidatura sub siglă comună USL – PSD, PNL, PC – la nivelul tuturor alegerilor: candidaturi comune pentru primării, liste comune pentru consiliile locale şi judeţene, candidaturi comune pentru Parlament. Ca prim termen pentru stabilirea candidaturilor pentru oraşele şi municipiile din judeţ a fost fixată data de 9 februarie 2012.
Copreşedinţii USL Alba (PSD, PNL, PC):
Ioan Dîrzu, preşedinte PSD Alba
Teodor Atanasiu, preşedinte PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea