Rămâi conectat

Curier Județean

Oana Maria Petraşcu, delegată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia: Liviu Gheorghe Odagiu, ales în CSM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Oana Maria Petraşcu, delegată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia: Liviu Gheorghe Odagiu, ales în CSM

Începând cu data de 07.01.2023, doamna judecător Oana Maria Petraşcu este delegată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, în condițiile în care, din aceeași dată, domnul judecător Liviu Gheorghe Odagiu, ce deține funcția de  președinte al Curții de Apel Alba Iulia, va începe activitatea în cadrul Consiliului Superior al  Magistraturii, ca membru ales din partea judecătorilor de la curțile de apel.

Doamna judecător Oana Maria Petraşcu are o vechime în funcția de judecător de 22 ani, a  promovat la Curtea de Apel Alba Iulia în anul 2007, iar din data de 17.01.2020 deține funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia. Născută în Alba Iulia, a început cariera de judecător la Judecătoria Gherla în anul 2000, a continuat la Judecătoria Năsăud, apoi la Judecătoria Sebeș, iar din 2006 la Tribunalul Alba, unde a funcționat până la promovarea la instanța superioară.

Postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia, care a devenit vacant în data de 01.01.2023, ca urmare a promovării la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a doamnei judecător Ștefania Dragoe (ce deţinea funcţia de vicepreşedinte al instanţei din 21.08.2020), va fi ocupat în perioada următoare, conform prevederilor legale aplicabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea