Rămâi conectat

Ştirea zilei

OAMENI pe timp de criză. Jandarmii distribuie gratuit apă și batoane de ciocoaltă pe A1, pentru a-i ajuta pe cei veniți din diaspora, donate de Clubul Rotary Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
OAMENI pe timp de criză. Jandarmii distribuie gratuit apă și batoane de ciocoaltă pe A1, pentru a-i ajuta pe cei veniți din diaspora, donate de Clubul Rotary Alba Iulia

Mii de români au intrat în țară în dimineața zilei de astăzi, 18 martie, după ce autoritățile maghiare au închis temporar granița, iar pentru a-și întâmpina conaționalii, albaiulienii s-au mobillizat pentru a-i ajuta pe cei care vor face o mică pauză într-o parcare din apropiere de Sebeș.

În parcarea de pe A1, de pe autostrada Deva-Sibiu, în apropiere de Sebeș, mulți dintre românii reveniți în țară din diferite țări, vor fi întâmpinați cu apă și batoane de ciocolată, care sunt puse la dispoziție de către Rotary Club Alba Iulia.

”Am livrat 200 de sticle de apă plată şi batoane de ciocolată în parcarea Smart de pe autostradă pentru cei care vor urma să intre pe teritoriul judeţului Alba şi vor face pauză. Sperăm din tot sufletul să trecem peste aceste probleme şi să fim sănătoşi”, a transmis Florin Mărginean, preşedintele Rotary Club Alba Iulia.

Mii de români au intrat în ţară miercuri dimineaţă, 18 martie 2020, după ce autorităţile maghiare au deschis temporar graniţa dintre Austria şi Ungaria, organizând un coridor de transport spre graniţa cu România. Toţi cei veniţi din aceste ţări vor intra automat în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

La frontiera austro-maghiară situaţia este, în continuare, critică. Mii de români se află în continuare blocaţi în Austria pentru că nu au apucat să intre în Ungaria în intervalul orar din timpul nopţii în care ungurii au deschis graniţa.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea