O tânăra speranță a politcii din Alba și a muzicii românești vrea să devină ”vocea” cetățenilor în Parlament: Și-a depus candidatura, în cursa internă

O tânăra speranță a politcii din Alba și a muzicii românești vrea să devină ”vocea” cetățenilor în Parlament: Și-a depus candidatura, în cursa internă.

În PNL Alba a început deja cursa internă pentru candidaturile la alegerile parlamentare de anul viitor iar unii dintre tinerii liberali se grăbesc să se urce ”pe valul” care ar putea să-i ducă direct spre locurile calde, luminoase, confortabile și bine plătite, din Parlament.

Primul care ”încearcă apa” este Alin Ignat, vicepreședintele organizației din Alba Iulia și consilier local. Probabil din cauza că este, între altele, și interpret de muzica ușoară, Alin Ignat crede că poate fi ”o voce pentru antreprenorii români și pentru toți cetățenii”, după cum a scris în mesajul postat pe FB. Acum, rămâne de văzut dacă majoritatea membrilor organizației apreciază ”linia melodică” modernă a politicii pe care vrea să o interpreteze generația tânără, sau rămâne la cea clasică, mai apropiată de ”greii” din partid.

”Mi-am depus candidatura, în cursa internă, pentru alegerile parlamentare din 2020. Am înțeles că e momentul ca noi, tinerii, să ne implicăm concret, să ne asumăm responsabilități pentru România, acum și fără întârziere. Acesta e mesajul clar pe care oamenii ni l-au dat pe 26 mai, iar datoria noastră, a tuturor, este să nu îl ignorăm. Vreau să merg în Parlament pentru că cred că pot fi o voce pentru antreprenorii români și pentru toți cetățenii care vor să trăiască într-o societate guvernată de legi simple și clare, de norme care să le organizeze activitatea și nu să le-o îngreuneze, o societate cu instituții reformate și puse în slujba oamenilor. Doamne ajută!”, a scris Alin Ignat pe pagina sa de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...