Rămâi conectat

Politică Administrație

O tânăra speranță a politcii din Alba și a muzicii românești vrea să devină ”vocea” cetățenilor în Parlament: Și-a depus candidatura, în cursa internă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânăra speranță a politcii din Alba și a muzicii românești vrea să devină ”vocea” cetățenilor în Parlament: Și-a depus candidatura, în cursa internă.

În PNL Alba a început deja cursa internă pentru candidaturile la alegerile parlamentare de anul viitor iar unii dintre tinerii liberali se grăbesc să se urce ”pe valul” care ar putea să-i ducă direct spre locurile calde, luminoase, confortabile și bine plătite, din Parlament.

Primul care ”încearcă apa” este Alin Ignat, vicepreședintele organizației din Alba Iulia și consilier local. Probabil din cauza că este, între altele, și interpret de muzica ușoară, Alin Ignat crede că poate fi ”o voce pentru antreprenorii români și pentru toți cetățenii”, după cum a scris în mesajul postat pe FB. Acum, rămâne de văzut dacă majoritatea membrilor organizației apreciază ”linia melodică” modernă a politicii pe care vrea să o interpreteze generația tânără, sau rămâne la cea clasică, mai apropiată de ”greii” din partid.

”Mi-am depus candidatura, în cursa internă, pentru alegerile parlamentare din 2020. Am înțeles că e momentul ca noi, tinerii, să ne implicăm concret, să ne asumăm responsabilități pentru România, acum și fără întârziere. Acesta e mesajul clar pe care oamenii ni l-au dat pe 26 mai, iar datoria noastră, a tuturor, este să nu îl ignorăm. Vreau să merg în Parlament pentru că cred că pot fi o voce pentru antreprenorii români și pentru toți cetățenii care vor să trăiască într-o societate guvernată de legi simple și clare, de norme care să le organizeze activitatea și nu să le-o îngreuneze, o societate cu instituții reformate și puse în slujba oamenilor. Doamne ajută!”, a scris Alin Ignat pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea