Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

O româncă din Republica Moldova, amendată cu 800 de lei la Cugir, de polițiștii de la Imigrări, pentru ședere ilegală

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba au efectuat, în data de 27 august a.c., un control pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, în oraşul Cugir, judeţul Alba.   

Potrivit IJ Alba, “cu această ocazie, a fost depistată R.S., în vârstă de 41 ani, din Republica Moldova, care a avut reglementat dreptul de şedere temporară, în scop de reîntregire a familiei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străina nu a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii dreptului de şedere, totalizând un număr de 198 zile de şedere ilegală pe teritoriul României.

Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în cuantum de 800 ron, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare şi a fost îndrumată să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Alba în vederea reglementării dreptului de şedere. Nu s-a luat măsura îndepărtării de pe teritoriul României, întrucât străina este căsătorită cu un cetăţean român.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni şi controale pe linia combaterii şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea