Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O razie a Poliţiei pe raza comunei Unirea s-a lăsat cu dosare penale, amenzi şi bunuri confiscate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O acţiune organizată de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea pe raza comunei Unirea, având drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică şi combaterea infracţiunilor, s-a lăsat cu amenzi şi bunuri confiscate de mii de lei, permise de conducere reţinute, dar şi confiscarea unor arme albe sau chiar a unui pistol neletal.

Totul s-a petrecut în doar trei ore, intre orele 9.00 – 12.30, la data de 24 iunie, ocazie cu care poliţiştii au constatat 5 infracţiuni flagrante, au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.460 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 2.100 lei. De asemenea au fost reţinute 5 permise de conducere.

La târgul de animale organizat în acea zi la Unirea, poliţiştii au identificat cinci bărbaţi înarmaţi cu briceaguri şi cuţite, fapt pentru care, pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept al cuţitului în loc public. Oamenii legii l-au întâlnit apoi pe G.V.C., de 23 de ani, care oferea spre vânzare telefoane mobile şi aparatură electronică pentru care nu deţinea documente de provenienţa.

Tânărul a rămas fără marfă şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.100 de lei. Cu ocazia aceleaşi acţiuni poliţiştii l-au identificat pe H.T.I., de 28 de ani, din comuna Lunca Mureşului, deţinătorul unui permis de port armă neletală, care a vândut o armă neletală, calibrul 4,5 mm lui K.R.S., un consătean de 24 de ani, neautorizat să deţină astfel de armă, care la rândul său a vândut-o unei alte persoane. H.T.I. s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu arme şi muniţii, fără drept iar faţă de K.R.S., vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere sau portul de arma neletală din categoria celor supuse autorizării şi efectuarea oricăror alte operaţiuni cu arme şi muniţii, fără drept.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea