O primărie din județul Alba vine în sprijinul comercianților agricoli, pentru a putea să-și vândă produsele în continuare

O primărie din județul Alba vine în sprijinul comercianților agricoli, pentru a putea să-și vândă produsele în continuare

Primăria Municipiului Aiud a anunțat astăzi, printr-o postare, că vine în sprijinul micilor producători locali, pentru a-i ajuta în această situație critică.

Astfel, producătorii și comercianții agricoli din Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea” din Aiud, vor fi promovați pe Facebook, pentru a putea să-și vândă marfa și produsele în continuare, cu condiția că, normele igienico-sanitare vor fi respectate cu strictețe.

„În atenția producătorilor agricoli și a comercianților din Piața Agroalimentară Aiud care au stocuri de marfă și produse proprii.

INFORMARE COVID-19

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele informații pentru a putea centraliza o listă pe care să o promovăm pe Facebook, dacă sunteți dispuși să comercializați produsele de la domiciliu (dacă locuiți la casă) sau să le livrați cu respectarea normelor igienico-sanitare.

– Nume, număr de telefon și produsele pe care le comercializați.

Vă sprijinim în condițiile restricțiilor impuse de situația de urgență”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții administrației locale din Aiud.

Informațiile pot fi transmise printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Primăriei, la adresa de email office@aiud.ro sau la numărul 0258861310.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...