Rămâi conectat

Ştirea zilei

O primă companie din Alba ia măsuri împotriva COVID-19: Toată echipa va lucra de acasă cel puțin două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

O companie din Alba a anunțat joi, 12 martie 2020, că toți angajații vor lucra de acasă, pentru o perioadă de două săptămâni, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția cazurilor de infectare cu COVID-19.

Electronista SRL, firma IT din Alba Iulia – Micesti este prima companie din Alba care anunță oficial că lucrează de acasă. Firma consideră important ca acest lucru să fie promovat, în speranța că și alte companii le vor urma exemplu.

„În urma situației din România și din întreaga lume, cauzată de coronavirus, am hotărât ca toată echipa să lucreze de acasă. Ne dorim să încurajăm cât mai multe companii să facă acest lucru, cel puțin pentru următoarele două săptămâni. În tot acest timp vom lucra în continuare la dezvoltarea aplicației de pontaj & HR, iFlow și vă vom oferi materiale despre cum puteți eficientiza munca de acasă.

Suntem convinși că se poate și în România. Trebuie doar să devenim conștienți de ceea ce s-ar putea întâmpla și de faptul că putem aduce o schimbare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea