Rămâi conectat

Ştirea zilei

O plimbare pe stradă alături de soție s-a terminat la spital pentru un bărbat din Alba: Vecinul său l-a lovit cu pumnul în față din senin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O plimbare pe stradă alături de soție s-a terminat la spital pentru un bărbat din Alba: Vecinul său l-a lovit cu pumnul în față din senin

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Blaj la plata unei amenzi penale în cuantum de 1.350 lei pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Decizia a fost pronunțată în 19 ianuarie, iar motivarea instanței a fost făcută publică pe portalul just.ro.

La data de 5 iunie 2020, în jurul orei 1.30 dimineața, persoana vătămată se deplasa pe jos, pe stradă, împreună cu soția sa.

În momentul în care au trecut prin fața imobilului aparținând inculpatului, acesta din urmă, aflat în fața porții, fără vreun motiv aparent, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței, doborându-l la pământ. După comiterea faptei, inculpatul a intrat în curtea locuinței sale și a închis poarta.

Persoana vătămată a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Din certificatul medico – legal, a rezultat că în urma agresiunii persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 5.06.2020 prin lovire cu și de corp/plan dur şi a necesitat pentru vindecare un nr. de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul și persoana vătămată sunt vecini, iar între familiile acestora există o stare conflictuală mai veche. Prezent în instanță, inculpatul a declarat faptul că a lovit-o pe persoana vătămată, întrucât aceasta i-a adus injurii, precum și faptul că este de acord cu probele administrate în cursul urmăririi penale, iar în măsura în care va fi găsit vinovat este de acord cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile, de la comunicarea copiei sentinţei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea