Rămâi conectat

Curier Județean

O persoană din Alba, bolnavă de COVID-19, mesaj pentru ”necredincioși”: „Virusul este REAL, sunt mulți care nu dau 2 bani pe măsurile de protecție”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe o rețea de socializare, o persoană din Alba care a contractat noul virus și a reușit să se vindece, împărtășește pe Internet câteva idei din timpul carantinei.

„În primul rând virusul este REAL, este prezent și provoacă boala! Sunt mulți care nu cred în existența lui și nu dau 2 bani pe măsurile de protecție!

Te simți extrem de rău, sunt zile în care nu te poți ridica din pat iar în fiecare zi apar alte și alte simptome: durere în gat, febră, dureri musculare, dureri de cap, nas înfundat și o stare generală alterată persistentă.

În plus, mai este și partea psihologică. În fiecare zi, inevitabil, te gandești și speri că starea ta să nu se înrăutățească pentru că nu mai există locuri în spital și nu are cine să te trateze.” a declarat aceasta pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea